.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 150
    Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Не че някой ще седне да прочете, това, което пиша...Само лудите като мен сядат да четат 7 страници със самопохвали. Но аз няма да се похваля. Ще кажа, че съм родена талантлива, но сред толквоа таланти се чувствам не достатъчно талантлива... По принцип мама ми завеща любов към рисуването на човешки фигури, преди се справях много добре, без някой да ме е учил на това. Имам папка с над 60 различни модела, но отдавна вече не рисувам...Нищо. Едно време танцувах - художествена гимнастика. Бързо напреднах, участвах в няколко състезания с по-големите, но и това вече не правя. После пеех в един хор, в който бях специално поканена от преподавателката и сигурно и в това имаше някакво бъдеще, но вече няма... А за писането...От време на време драсвам по неща и когато съм в добро настроение си въобразявам, че може би това нещо ще се хареса на някого. И от време на време ме хвалят и аз се радвам, когато някой младеж сам поиска да прочете нещо по-дълго от 10 изречения, защото знам колко е трудно в днешно време да накараш някой под 25 години да направи подобно нещо. Понякога играя, д аи на мен са ми казвали, че трябва право към ВИТИЗ да се насоча, но аз просто понякога съм щастлива.
    Талант, с който се гордея е, че още съм жива, нищо, че съм луда Още съм жива...Въпреки всичко...

П.П. Според мен разликата между талант, дарба и гении и е в степента на лудост, към която принадлежиш и късметът да се родиш в точната епоха.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Голям фен
    умение да говоря, мога да го правя с часове всички да ме слушат и накрая, когато си направя равносметка да излезе, че нищо не съм казала, въпреки. че съм впечатлила слушащите - наследено от майка ми , за щастие не съм трагичен случай като нейния и мога и да изслушам .......

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Аз мога да се разревавам за секунди (което доста помага понякога ),
    и по чертане съм много добра , много точни ги правя за секунди чертежите (чертежи на разни машинни части и детайли)
    т. 2, 9

Град
    По света и у нас
    Ами......аз имам талант да прецаквам нещата!Много е забавно,ако не се отнася до мен.Дори понякога и неволно го правя....смях,смях !!!Мога да убеждавам хората в неща,в който и аз не вярвам.И помня прекалено много информация,която може да ми е полезна за в бъдеще,или пък само да ми затормози мозъка.Аааа....да и успявам да шашкам хората.Горе-доло това са ми талантите(ако можем да ги наречем така)
    Нещата не са,нито добри.....,нито лоши-мисълта за тях ги прави такива!

Фен
    Град
    Dreamland
    Mi az imam talant da izkarvam ot muhata slon i ot slona muha
    Ne peq, ne risuvam, pisha malko , no za nishto ne stava , mrazq da tancuvam , svirq malko , no to talant ne moje da se nare4e ...
    Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    пея, свиря на китара и на пиано, карам бл8 и.. тфа ако е некфа дарба правя проекти на листчета с надеждата да ги реализирам един ден.. хах

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия

Re: Вашият талант:)

Цитирай Първоначално написано от summer_love
    Споделете каква е вашата дарба!Дали можете да рисувате хубаво,да пеете или да танцувате.Или пък сте добър актьор/актриса.
    Без да се хваля мога да кажа,че пея хубаво.
    ne 4e iskam da se hvalaaa, no moga i da tancuvam i da peq i da risuvam, i na scena sum bila kato aktrisa
    talantliva sum sii kvo da se pravii
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Голям фен
    Пея.
    И свиря на пиЯно.И на трезво
    /rossa./

Супер фен
    Мога да познавам кой ги вади тея стари теми
    ПП и да пея мога и обичам

да ри сувам, да танцувам, да правя бижута и различни дранкулки, да си преправям дрехи, но като цяло най-големия ми талант е да певърна безпорядъка в хаосссс
    когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    лелеееее от преди 2 години е тази тема... както и да е ... ами аз пея оперно пеене... имам таланта да лъжа наистина убедително ... бях актриса за малко време ... и това е общо взето , но най-много се гордея с гласа си ...
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Голям фен
    Град
    :)
    Еми мога да рисувам (скромно ще добавя,че рисувам задоволително добре. Но тов ае рисуване и тива значи,че немога много неща.)
    Мога да см чаровна (което не значи,че съм прекрасна като принцеса, а чарът е онова умение да седиш, да стоиш и да се усмихваш и да си приветлив с околните, което е доста хубаво)
    Мога д изслушвам хората и лесно печеля доверието им
    Немога да лъжа, но когато ми се налага го рпав яубедително
    Мога да се доверявам на интоицията си ((:

Фен
    Град
    Монтана
    Мога да танцувам
    имам дарбата да убеждавам всекиго
    мога да впечатлявам лесно хората
    добра съм в решаването на задачи
    също така не съм срамежлива и мога да водя всякакви шоута и такива

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    най ми се отдава да измислям сякви глупости ,с които да си запълвам времето,когато принципно трябва да върша нещо важно
    иначе...рисувам хубаво,танцувам добре хм..а,да!правя много яки масажи..и тва не малко хора са ми го казвали..
    get off.

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Моя талант е мързела. Е в тва ако знаете колко съм добър
    Иначе правя опити да пиша книги/стихове/подобни/текстове на песни

Мега фен Аватара на quench
    Притежавам добри ораторски заложби и вярвам,силни креативни умения (незвисимо от аспекта на прилагане). Върви ми и на писане,макар да го смятам за придобито,а не за вродено.
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Мога да пиша.
    Артистична съм.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Фен
    Град
    Вървиш направо,продължаваш и завиваш надясно спускаш се надолу и така в един кръг а посредата-аз
    Отдава ми се работата с фотошопа

ходя на актьорско майсторство играла съм в 2 пиеси,а иначе мога да танцувам спортни танци и отчасти хип хоп,а мога и да копая де

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Ми нямам таланти, а и да имам са толкова дълбоко скрити, че никой не може да ги намери.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    ами аз пея и танцувам много добре според мнозинството от хората които познавам

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    moga mnogo dobre da risuvam
    luja dooosta ubeditelno
    umeq da izslu6vam horata i da im davam suveti
    И аз така .

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    аммм аз пиша, смятам, добре... пея уж хубаво... и с актьорството съм така (все пак ходя на курсове)
    It's In The Air, We Raise Our Fists In

тука ебати само лъжкини танцьори художници и писатели. аз пък съм мислител. оф не незнам за талантри. сякаква техника сглобявам и мога да използвам без каквито и да е упътвания. ама абсольотно всякаква...а и знам винаги колко е часа с точност до една две минути.. тва е яко когато нямаш часовник...гледам има и спящи и аз се присъединявам. спал съм на какви ли не невероятни места включително докато съм спал и после драйфал сложна история...

като цяло нищо. ако се сетя за друг талант ще пиша но ме съмнява..
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Пяла съм 6 години близо в музикална група.За жалост трябваше да спра защото влязох в езикова гимназия в друг град,но продължавам да пея като ме поканят.Мога и да рисувам добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си