- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вашият талант:)
Не че някой ще седне да прочете, това, което пиша...Само лудите като мен сядат да четат 7 страници със самопохвали. Но аз няма да се похваля. Ще кажа, че съм родена талантлива, но сред толквоа таланти се чувствам не достатъчно талантлива... По принцип мама ми завеща любов към рисуването на човешки фигури, преди се справях много добре, без някой да ме е учил на това. Имам папка с над 60 различни модела, но отдавна вече не рисувам...Нищо. Едно време танцувах - художествена гимнастика. Бързо напреднах, участвах в няколко състезания с по-големите, но и това вече не правя. После пеех в един хор, в който бях специално поканена от преподавателката и сигурно и в това имаше някакво бъдеще, но вече няма... А за писането...От време на време драсвам по неща и когато съм в добро настроение си въобразявам, че може би това нещо ще се хареса на някого. И от време на време ме хвалят и аз се радвам, когато някой младеж сам поиска да прочете нещо по-дълго от 10 изречения, защото знам колко е трудно в днешно време да накараш някой под 25 години да направи подобно нещо. Понякога играя, д аи на мен са ми казвали, че трябва право към ВИТИЗ да се насоча, но аз просто понякога съм щастлива.
Талант, с който се гордея е, че още съм жива, нищо, че съм луда Още съм жива...Въпреки всичко...
П.П. Според мен разликата между талант, дарба и гении и е в степента на лудост, към която принадлежиш и късметът да се родиш в точната епоха.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
умение да говоря, мога да го правя с часове всички да ме слушат и накрая, когато си направя равносметка да излезе, че нищо не съм казала, въпреки. че съм впечатлила слушащите- наследено от майка ми , за щастие не съм трагичен случай като нейния и мога и да изслушам .......
Аз мога да се разревавам за секунди (което доста помага понякога ),
и по чертане съм много добра , много точни ги правя за секунди чертежите(чертежи на разни машинни части и детайли)
![]()
т. 2, 9
Ами......аз имам талант да прецаквам нещата!Много е забавно,ако не се отнася до мен.Дори понякога и неволно го правя....смях,смях![]()
!!!Мога да убеждавам хората в неща,в който и аз не вярвам.И помня прекалено много информация,която може да ми е полезна за в бъдеще,или пък само да ми затормози мозъка.Аааа....да и успявам да шашкам хората.Горе-доло това са ми талантите(ако можем да ги наречем така)
Нещата не са,нито добри.....,нито лоши-мисълта за тях ги прави такива!
Mi az imam talant da izkarvam ot muhata slon i ot slona muha![]()
Ne peq, ne risuvam, pisha malko , no za nishto ne stava , mrazq da tancuvam , svirq malko , no to talant ne moje da se nare4e ...![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
пея, свиря на китара и на пиано, карам бл8 и.. тфа ако е некфа дарба правя проекти на листчета с надеждата да ги реализирам един ден.. хах
ne 4e iskam da se hvalaaa, no moga i da tancuvam i da peq i da risuvam, i na scena sum bila kato aktrisaПървоначално написано от summer_love
talantliva sum sii kvo da se pravii![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Пея.
И свиря на пиЯно.И на трезво![]()
![]()
/rossa./
Мога да познавам кой ги вади тея стари теми![]()
ПП и да пея мога и обичам![]()
да ри сувам, да танцувам, да правя бижута и различни дранкулки, да си преправям дрехи, но като цяло най-големия ми талант е да певърна безпорядъка в хаосссс![]()
когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!
лелеееее от преди 2 години е тази тема... както и да е ... ами аз пея оперно пеене... имам таланта да лъжа наистина убедително ... бях актриса за малко време ... и това е общо взето , но най-много се гордея с гласа си ...
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Еми мога да рисувам (скромно ще добавя,че рисувам задоволително добре. Но тов ае рисуване и тива значи,че немога много неща.)
Мога да см чаровна (което не значи,че съм прекрасна като принцеса, а чарът е онова умение да седиш, да стоиш и да се усмихваш и да си приветлив с околните, което е доста хубаво)
Мога д изслушвам хората и лесно печеля доверието им
Немога да лъжа, но когато ми се налага го рпав яубедително
Мога да се доверявам на интоицията си ((:
най ми се отдава да измислям сякви глупости ,с които да си запълвам времето,когато принципно трябва да върша нещо важно![]()
![]()
иначе...рисувам хубаво,танцувам добре хм..а,да!правя много яки масажи..и тва не малко хора са ми го казвали..
get off.
Моя талант е мързела. Е в тва ако знаете колко съм добър![]()
Иначе правя опити да пиша книги/стихове/подобни/текстове на песни![]()
Притежавам добри ораторски заложби и вярвам,силни креативни умения (незвисимо от аспекта на прилагане). Върви ми и на писане,макар да го смятам за придобито,а не за вродено.
Мога да пиша.
Артистична съм.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Отдава ми се работата с фотошопа![]()
ходя на актьорско майсторство играла съм в 2 пиеси,а иначе мога да танцувам спортни танци и отчасти хип хоп,а мога и да копая де
Ми нямам таланти, а и да имам са толкова дълбоко скрити, че никой не може да ги намери.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
ами аз пея и танцувам много добре според мнозинството от хората които познавам![]()
аммм аз пиша, смятам, добре... пея уж хубаво... и с актьорството съм така (все пак ходя на курсове)
It's In The Air, We Raise Our Fists In
тука ебати само лъжкини танцьори художници и писатели. аз пък съм мислител. оф не незнам за талантри. сякаква техника сглобявам и мога да използвам без каквито и да е упътвания. ама абсольотно всякаква...а и знам винаги колко е часа с точност до една две минути.. тва е яко когато нямаш часовник...гледам има и спящи и аз се присъединявам. спал съм на какви ли не невероятни места включително докато съм спал и после драйфал сложна история...
като цяло нищо. ако се сетя за друг талант ще пиша но ме съмнява..
2, 11 и 8 точка системно - бан
Пяла съм 6 години близо в музикална група.За жалост трябваше да спра защото влязох в езикова гимназия в друг град,но продължавам да пея като ме поканят.Мога и да рисувам добре.![]()