- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вашият талант:)
Много добре лъжа, понякога толкова умело, че почвам да си вярвам на собствените лъжи. Мога и да лъжа себе си.
Свирих на пиано (тая година се отказах обаче)
Също мога да рисувам много хубаво, ама много рядко се сещам за листа хартия и молива напоследък![]()
risuvam
Еми, аз съм безталантлива. Ни пеенето ми върви, ни свиренето, въпреки че музиката заема много важна част в моя живот. А колкото до писането - и стихотворения съм писала, и разкази, даже един роман, ама не мисля, че писането ми върви. За актьорството - ми не. Прекалено съм импулсивна. Иначе много добре лъжа. Аз съм майстор на лъжата![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Мой талант е да мързелувам по цял ден, да пия бира в малки количества, да правя много граматически грешки, кат пропускане на запетайки, да слушам музика, да се карамс нашите и да свиря неправилно на китарата!Колко съм талантлива!
(И да ядосвам лоши нацита, които искат да ме правят на кетчуп!)
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
az ne sum go otkrila oshtekazvat mi 4e moga da masajiram mn`qko ama tva shto za darba e ?!
a i burje mi omruzva...
рисувам горе долу добре,добре танцувам,мн добре говора в час,мога да давам съвети ма без да изслушам ако е мн дълго,мога добре да си подбирам гардероба![]()
Днес открих най-големия си талант. Това е бездарността ми.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
ми да пиша хубаво,да пея и да танцувам
lqlql
Ми танцувам добре щото съм гимнастичкаА иначе кво друго...Мога да изпия 500мл бира на екс
![]()
![]()
Мога да лъжа мнооооого убедително
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Аз писувам и пиша стихотфорения(второто от днес)![]()
пиша стихове от 4 години не е малко![]()
тфа, че пишеш, не означава, че имаш талант. Сори.Първоначално написано от I'm crazy
Saatana vittu perkele hate crew!
Много си лоша.Първоначално написано от Boot
![]()
Аз пък имам талант в рисуването(много хора са ми го казвали),обаче не си го развивам щото ме мързи яко.![]()
Също като съм в настроение(което ще рече като има бира и мешана скара) мога да си проявявам и гласовите възможности.![]()
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
Уф, това с рисуването е познато. Аз като бях мъничка смятам, че много ме биваше, обаче в един момент ме домързя много да рисувам и изобщо спрях. И съм на неразвито ниво...Първоначално написано от Red.Chil
Saatana vittu perkele hate crew!
същата работа и при мене, до 7ми клас рисувах яко ама после в новото даскало се проб(п)ихПървоначално написано от Boot
2, 11 и 8 точка системно - бан
az i za gledane ne staamПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
да философствам за екзистенциалните проблеми на човешкото битие..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Първоначално написано от IlLuSi0nS`
![]()
2 и 11т. системни нарушения = бан
Пиша стихове и разкази. Умея да изслушвам хората докрай, колкото и скучни неща да ми говорят![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Мога да пея стари градски песни![]()
мое ли да ме ущастливиш мене ?Първоначално написано от adoration_