- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Бургас-Харесва ли ви??
Харесва ли ви града?Ето малко снимки
Суууууууууупер град е.....е да де щото си живея тука....а на вас харесва ли ви?
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
Селото се указа тъкмо в града....Снимкита им показа тъмната страна![]()
![]()
![]()
Не ме кефи...Всяка втора сграда в София е по-хубава![]()
2 и 11т. системни нарушения = бан
ahhahaha,vsqka vtora sgrada v sofia...alo-sofia e super zle!da vi eba maikata s vashta smeshna sofiq...ko ste se zaputili sichkite natam-komplexirani selqncheta
A inache Burgas e mn qk grad i koito ne go kefi se ebe!
НО едва ли "морската градина" в София е по яка от Бургаската ...Първоначално написано от Metoman
![]()
Admin-Coki:
/ широчина/.
Ха ха ха.Цтцтцт явно ти си комплексиран братПървоначално написано от mrun
..Не се нерви всички селяндури като тебе ще доидат в София........За това София е курник,заради такива КОМПЛЕКСИРАНИ селяни
Аз съм от Бургас. Невероятен град.
Най-хубавото през лятото е че взимаш байка и за 5 мин си в морето. Истинска мания е.![]()
![]()
Бургас е наистина невероятен град....а снимките са супер-поздравления за фотографа![]()
Ei...supe super tva e ocenkata mi za grada i za snimkite!!! =D>6toto i az sym ot BS.....![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Таз лъскавата сграда на 4-5 снимка къде е? А и туй City Centre?
Иниче...да харесва ми града
А снимката с фонтана на гарата...къф е тоя ушев? То там само мангали има
"таз лъскавата" сграда е БСУ....а сити центрото си е ........ми при ситицентрото....пък там с фонтара...-ся нема да следаш мангалите..Гледай снимкатаПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
![]()
Admin-Coki:
/ широчина/.
ooo da be samo mangali imalo nali...az jiveq tolkoa godini i mangali sam vidqla tolkoa rqdko dokato v sofiq na sqka kra4ka-mangal4e ili horata sa tolkoz zlobni i sme6ni 4e poi4e ne moje sofiq ew ujasen grad a bs e nai qkiq i tuk sa nai qkite mom4encaПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
![]()
Да с 10 хубави снимки и града е невероятен! На всеки град(почти всеки) можеш да направиш такива снимки.На природа....на хубави сгради....Бургас НЕ ми харесва...и не просто не ми харесва, а МРАЗЯ този град! Защо не снима мизерията на града...селянията им? Нито града харесвам...нито бургазлии.Въпрос на мнениеЧе снимките са хубави да...хубави са!
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
Браво братПървоначално написано от Unknow
Не ги мразя,ама да смятат тоя курник за Лос Анджелис е направо смешно
![]()
Използвах "Мразя" за града, а за бургазлии използвах само скромното "не ги харесвам"! Мнението ми за тях се оправдава от около 95% от хоратаРазбира се винаги има изключения!
![]()
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
sqka vtora sgrada v sf e gotova da se sruti...centura e absoluten bokluk.Първоначално написано от Metoman
Lelele...
Mn 4e vseki 6te kaje svoq grad. I za men moq si grad e mn po hubav ot burgas ama...
Snimkite sa hubavi, no ne mislq 4e tova e Burgas. Smis1l Burgas e, no ne tova koeto e vs16tnost.
Първоначално написано от Анонимко
![]()
на който не му харесва, винаги може да не идва![]()
ako vseki trugne da pravi tema za grada sii kvo 6e stane aaa?
be careful what you wish for 'cause you just might get it
любимият ми град в цяла България!баща ми е родом от там,имам роднини в Бургас,но за съжаление ходя само веднъж в годината.
градът е невероятен!любимото ми място е Морската градина ест.
Пепс,първата снимка емостът ми е любим!имам доста снимки на него,като малка и сега.
София я мразя!няма по-гаден град от тоя.
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Да, но какво ще кажем за варненската такава?Първоначално написано от peps_from_mars
![]()
бтв варнексите гробища са по-яки от морската...
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Да вееееПървоначално написано от rusalkata_
На леля ми първя мъж е родом от Каспичан..Невероятен град
....Да не говорим за моста на река Поточе.......Невероятен град...Даже си имаме небостъргачи
Мразя всички от София и Пловдив
Каспичан РУЛез
Наистина много хубав град.На море винаги там ходя.А тва на последната снимка е любимия ми спорт-kite surf.![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Първоначално написано от Metoman
въпрос на лично мнение.не защитавайте София само защото сте "софиянци",погледнете обективно и ще видите.
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥