- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вашият талант:)
am...nesznam ,,,no ..po princip sam ...taka da se kaje izvestna sas pisaneto si i to tva ne e laja predi 2 godini spe4elih konkurs za prikazka ot 130 40veka v NDK po temata gradat na me4titetaka 4e...struva mi se ne si izmislqm ..:P(ako e prozvu4alo kato hvalba i ..to s nadmenen ton se izvinqvam nai malko tova sam iskala no pro4etoh nqkolko gadni komentari koito me poiznerviha ) molq da bada izvinena
Живй за денес , защото вчера няма да се върне а утре може и да не дойде
Nosq na boi..i luja dobre![]()
Verbo li?Ma serizono naistina li e taka?Kaji ako e taka da ti pi6a LS mnogo iskam da te pitam nqkoi ne6ta..Първоначално написано от Dharma
A za men be az nqmam koi znae kaf talant..Ili pone ne sum go okrila..No kategori4no NE moga da rizuvam VAOB6TE..Da pi6a NE moga pa da ne govorime za peema o4aqna sum 6toto nqmam nikvi talanti..![]()
Moga da tancuvam dobre ..Ili pone vinagi taka mi kazvaha..No az mislq 4e ve4e ne moga.
Za davane na suveti i izslu6vane i razbirane horata..Da no za men tova ne e talant.Tva e ne6to drugo..![]()
I am the substance and the one who has no substance.
Не знам дали е талант, но умея бързо да намирам информацията, която ми трябваИ да се ориентирам в нови и непознати ситуации
Също така мога да се загубя, дори ако 100 пъти са ме водили на мястото, което търсяПросто не мога да се ориентирам добре!!!
Предполагам, че готвенето ми е истинския талант - наистина мога да готвя много добре, и най-хубавото е, че обичам да го правя, когато имам време, разбира се.
Иначе пеене, рисуване, писане - хич ме няма
Аз се похвалих, похвалете се и вие![]()
Животът е прекрасен
mn talanti mn neshto .. ebati i naroda!
taq strana shte ni e tqsna
struva mi se che byrkate talanta s ejednevieto!
ne osmislqte dumata talant
ai sega shte wi dam edin wypros za razmisyl
kakwo e obshtoto mejdu talanta, darbata i geniq?!
Пий Бира За Да Станеш Човек
tova 4e i trite za prirodno zalojeni u nqkogo?Първоначално написано от Utopia
s/d men talant i darba sa sinonimi a genii e ne6to o6te po-silno izrazeno
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
мога да лъжа хубаво![]()
![]()
![]()
![]()
едно време и можех да си сложа крака зад ухото... ма годините си казаха думата![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
пея невероятно! зашеметително!![]()
не, серизоно ... мога да пея и да имитарам гласовете на певиците. дори пробвах да пея като вокала на Канибал Корпс ... няма да го правя отново.
лъжа доста добре. понякога и аз си вярвам.
откривам всякакви неща вкъщи без особени затруднения, но не и това, което ми трябва в момента.
умея да зарибявам приятелите си по музиката, която аз слушам. но понякога се дразня като почнат да ме пунтират ей така, щото им е хрумнало![]()
умея да пестя и да не се давам на изкушенията (много важно качество за мен).
разхвърлям чудесно и съм добра в мързелуването.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
emi mislq 4e peq dosta dobre - pqla sum pesni na Amy Lee i na Marye Karie (neznam dali taka se pi6e)...a predi 2meseca bqh izlugala nai-dobrata si priqtelka 4e sum spala s edin mnogo otvoren i ne sme polzvali prezervativ i nai-veroqtno sum bremenna...az po4ti se razplakahi tq kaza "mili4ka spokoino - utre otivame s teb pri li4nata lekarka i posle na ginekolog" hahahaa kato i kazoh mi kaza da kandidastvam v VITIS (neznam dali tei se pi6e - no stava vupros za aktiorsko maistorstvo) i drugi momi4eta sa mi kazvali 4e umeq da se prestruvam
![]()
az moga da risuavm hubavo
Не че се хваля ама мога да рисувам много добре,също така мисля,че ме бива донякъде и за актриса...![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
умея да рисувам-художник по душа,пък иначе имам запазен Оскар за деня,в който ще се добера до Щатите да си го получа
![]()
аз немога да рисувам много добре .. (да не казвам никак) ,не съм мн добър актиор ама пък лъжа добреи мога да Играя Контра-Стрике Много Добре !
![]()
П.С.ако някои иска да му докажа колко съм добър на ЦС може да заповяда на cs1.intelektibg.com:P
![]()
![]()
![]()
аз пък точно с такива пикли най много бичам да се заяждам и да ги здухвам понеже си мислят че са много голями .... аз съм сигорен че ти повече от хлебарка не си убивала !Първоначално написано от mary_jane_666
![]()
![]()
![]()
![]()
и никои не убива за FUN ами защото се налага
ама както и да е ... кафим се че има такива като тебе тука ! за да има на кои да сме смея
иначе по темата... отдава ми се електрониката и общо сичко в което тече токобичам техниката и машините
много ми се одава и да споря с някого ... немам равен ... освен баща ми ... нали от него съм се научил на тва
имам и глас ... ама не става за секав тип музика
![]()
Хах и аз такаПървоначално написано от eNigMaTic^
![]()
![]()
![]()
tell me would you kill to save your life?
tell me would you kill to prove you’re right?
--------------
no matter how many deaths that I die, I will never forget
no matter how many lies that I live, i will never regret
mi moga da peia hubavo...ama mislia da hodia v natfiz![]()
Az sam hudojnik po dusha![]()
GeT RiCh oR DiE TrYin` ...
АхахахахПървоначално написано от DeSiTo0o
Рисувам,но не смея да казвам,че рисувам "много добре".Това даскалите трябва да го кажат ..Аааа да не говорим каква актриса съм
Щях да ходя на курсове по актьорско майсторство,ама и на това ще му дойде времето.MaCeTo_ и на теб ли ти запазиха "Оскар" бе
Един ден двете ще пробием и ще идем да си ги вземем.
az sam chovek s mnoo vazmojnosti nai mnogo v sporta moga dobre da peq i kak ne se qvih na star akademi ne znam shtehte da ma poznavaate vsichki i moga da sa dobar aktior samo tova moga drugo ne mi sa otdava.
КАЗВАМ ГУ САМУ ДА ЗНИТИ
ДЕМЕК БЕЗ ДА СЕ МАИИТИ /маете/
ДА НЕ КАЖЕТЕ ЧЕ НЕ САМ ВИ ПРЕДОПРЕДИЛ
АКО С НЕЩО САМ ВИ ДОСАДИЛ
ТУИИ Е ЩОТ САМ СЕ НАПИЛ
DEMEK STIHOPLETEC SAM GOLQM
DA ZNAISH IMAM JELANIE DA TE IZQM
еми...пиша разни неща и повече се занимавам с поезия
Муахахах! Аз съм Великият архитект на вселената и аз ви давам душа жалки простосмъртни!!! ВИЕ НЯМАТЕ ТАЛАНТИ!
And remember, xslapshotx hates you!!!
Have a nice day
ами мисля че съм добър в ориентирането - не съм се губил, че да не мога да се намеря, правя вкусни сладки, бързо запомням нещата, пускам готини бъзици и съм добър комик(не смешник, а коник - макар и донякъде). не мога да кажа, че пея добре, но обичам музиката, не съм голям художник, но доколкото ми трябваше се справях. но ако има нещо, в което да съм добър, нещо, което да мога и да обичам истински да правя - това е словото. не съм Вазов, Шекспир, Смирненски или който и да е. но някой казваше: има 2 вида хора. едните биват убеждавани, другит убеждават. и аз съм от вторите. отстоявам си мнението докрай и често убеждавам хората че съм прав. това е моята дарба, но и моето проклятие. не обичам да си затварям устата и често причинявам болка с думите. включително и телесна на себе си. но когато успея да впрегна цялата си концентрация, цялото си сърце, аз успявам да бъда убедителен. има хора, които могат да потвърдят.
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Mi m0ga da peq g0re d0lu .... Bqgam byrz0 (leKa aTleTika) i m0ga da strelqm s lyk i arbalet![]()