- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вашият талант:)
ами мисля че съм добър в ориентирането - не съм се губил, че да не мога да се намеря, правя вкусни сладки, бързо запомням нещата, пускам готини бъзици и съм добър комик(не смешник, а коник - макар и донякъде). не мога да кажа, че пея добре, но обичам музиката, не съм голям художник, но доколкото ми трябваше се справях. но ако има нещо, в което да съм добър, нещо, което да мога и да обичам истински да правя - това е словото. не съм Вазов, Шекспир, Смирненски или който и да е. но някой казваше: има 2 вида хора. едните биват убеждавани, другит убеждават. и аз съм от вторите. отстоявам си мнението докрай и често убеждавам хората че съм прав. това е моята дарба, но и моето проклятие. не обичам да си затварям устата и често причинявам болка с думите. включително и телесна на себе си. но когато успея да впрегна цялата си концентрация, цялото си сърце, аз успявам да бъда убедителен. има хора, които могат да потвърдят.
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц