- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Относно темата за 10те най.....
Колкото и да уважавам Linkin4eto мисля,че темата за 10те най...трябва да бъде заключена!Не съм аз единствената,която мисли така.Много хора се възмущават.Та винаги едни и същи хора са в 10те най...Темата направо се превърна в чат канал.Освен това авторката не си прави труда да направи самата класация и да подреди хората!Това не е хубаво за самия форум!
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Ти друга работа освен да правиш излишни спорове немаш ли.
На който му пречи темата, да не я гледа! За темите игри кво да кажем? какво би направил на предшния? Как ще опишеш предишния? Тва не ти ли напомня повече на чат канал?
Относно това, че са все едни и същи в класациите...ти кой искаш да сложим? Някой, който не познаваме ли. И не се чак едни същи(освен класациите на Елито...убити забавни все си ги врътка заучените)...
Айде сега щом тая тема ти пречи вземи напусакй още недоволства и за темите игри!
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
hah koito ne q haresva neka da ne q otvarq i da ne pi6e v neq,marzi ma da pi6a poi4e sorry
Според мене тая тука трябва да я заключат![]()
Първоначално написано от Oyama-no problem
Първоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
Първоначално написано от nejna___
нямам какво повече да добавяПървоначално написано от ton1
summer_love не пикай срещу вятъра
![]()
ton1 започваш да се ориентираш![]()
Има къде къде по-тъпи и по-конфликтни теми, 10-те най е просто една тема, с която от време на време се позабавлявам. Само искам да кажа на Linkin4eto, че ама никак не е хубаво да прави класации от типа на "10-те най-превзети форумци", че само така се изпокарват хората.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
еми да се карат , аз какво да направяПървоначално написано от Bimper-ska
като не разбират от майтап
всичко е в кръга на шегата , който го взима навътре - негов проблем![]()
да бе, баси детската градина.. някой да се цупи щото некфи си(непознати) форумци му рекли 'превзет' ..
тъпотия...
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Ахахах ама на тебе май ти е кеф да се гледаш винаги на челните места?Първоначално написано от Oyama-no problem
НЕ!Първоначално написано от San4o
Плюс тва къде съм бил на челно място, се ме вкарват най пощурелите и заядливи
.
Hah,mi az nz chovek,na koito da mu kajat,che e prevzet i toi da se spuka ot smqh.Ne che mi puka osobeno,no taq tema syzdava samo konflikti.Vse pak ,koito iska da si q gleda i da si "igrae".
Когато почувстваш нужда да критикуваш,си спомни,че не всички хора на този свят са имали предимствата,които ти си имал.
чПървоначално написано от Desert Rose...
ми трябва да имаш доста ниско самочувствие, за да
ти повлияе по такъв начин мнението на някфи хорица, дет нито са те виждали, нито те познават... било то
положително или отрицателно мнение..
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
chupacabra,prava si i vse pak ne e mn priqtno.
Когато почувстваш нужда да критикуваш,си спомни,че не всички хора на този свят са имали предимствата,които ти си имал.