- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- 99 причини да остана в България.
Е направо ми е писнало от критици, плюещи всичко в държавата ни, отричащи всичко положително.Казах и повтарям- който не му изнася, да си обира крушите и да живее като втора категория овек в чужбина. Аз няма да го направя, както и приятелите ми.
Оставам тук, защото съм сигурна в себе си и знам, че няма да работя за 117 лева, нито ще ме обират 2 пъти на ден. Този дето е писал тея причини, никъде няма да си намери място дето да му хареса- той иска всичко да му е наред. Еми сори пич ама не става. Най-лесно е да се плюе, в това сме много добри. НА мен манталитете на българите не ми пречи, аз съм част от този народ,което не значи, че го подкрепям, пък и хвърлянето на боклука не е показателно за националната принадлежност, а за умствениоя багаж.. А пича дето го е писал това сигурно си хвърля боклука и той на улицата - такива хора са на принципа " Кво ми пука, тук и без тва е гадно".
А за тези, дето са в чужбина и ги е срам от България - да си гледат работата и да са живи и здрави в новата си родина. И тук има кой да остане. И да промени нещата, вместо да се оплаква и псува.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.