Суеверията съществуват от толкова много време...има всякакви глупости - когато черна котка ти пресече пътя, когато кихнеш, когато счупиш огледало, когато видиш умрял гълъб, когато видиш гарван, когато изпуснеш вилица или лъжица на пода, когато стъпиш на кръгъл канал, когато минеш под навити стълби и т.н. и т.н. Всъщност, според мен, хората преди са си ги измисляли тези работи, мислейки си, че така се предпазват от злото и се зареждат с добър късмет, сякаш са си нямали друга работа или са нямали обяснение на повечето неща, които са ставали около тях. Може и да има известна истина в тях...аз незнам дали им вярвам или не, но все пак е хубаво човек да има и едно на ум.
В зодиите определено вярвам, защото доста често ми съвпада това, което казват (но не винаги). Въпреки че не може на толкова много хора, които са една и съща зодия да им се случва едно и също, нали?
В предсказанията незнам дали да вярвам...има много шарлатанки, които се чудят само как да ни вземат парите, но има и някои, които наистина познават...доста страшничко ми се вижда. Една приятелка на баба ми отишла на някаква гледачка и когато тя започнала да гледа на мъжа и се стреснала изведнъж и ги изгонила без да им казва защо и няколко месеца след това той умрял. Може би някои наистина имат дарбата да виждат в бъдещето като баба Ванга например. А аз като бях по-малка звънях на един от тези телефони във вестниците и жената ми каза да не се омъжвам преди 26-27, защото има шанс да се разведа и също така, че ще стана юрист - след 10-15 години ще видя дали е вярно.