Да,разбира се,че мисля за бъдещето си.Май всички го правят. Мисля горе-долу месец напред. :P Мисля и за това,как това,което правя в момента ще се отрази на бъдещето ми и смятам,че би му се отразило в доста позитивна посока,защото е важно за развитието ми като личност.Естествено,че бъдещето ми ме интересува и ми пука,какво ще стане с живота ми.Определено съм искрена в отговорите на горните въпроси и не се правя на интересна и на непукистка.Смятам,че всеки мисли за бъдещето си и за това какво мисли да прави оттук нататък,а тези,които казват,че не мислят и не ги интересува - лъжат.В далечното бъдеще,си се представям завършила гимназия с добър успех по възможност,кандидат-студентка,с любим човек,до себе си,на който да знам,че мога да разчитам и,че ме обича,с истински приятели и удовлетворена от живота си,който надявам се ще изживея пълноценно и по най-добрия начин.Работя за бъдещето си в момента,и по-точно работя за образованието си.Влязох в гимназия и от тази година мисля сериозно да започна да се занимавам с изучаването на езици и повечко да наблегна на предмети,като история,литература,математ ика и т.н.