- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- сънувах ..
...че съм в 7-звездния хотел в дубай, някой може ли да ми разтълкува този сън?
![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
i kak be6e,
kak izkara,
kvo qde![]()
haha ei za6to az ne sunuvam takiva ne6ta![]()
a kakvo ima da mu tulkuva6 we 4ovek-to si e qsno kato bql den, prosto iska6 da otide6 tam![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
оо беше вълшебно, тва ми беше един от най-хубавите сънища в живота .. спомням си кво ми беше меко леглото с червени чаршафи и балдахин ..
обаче имаше само още 5-6 човека персонал аз и една приятелка в целия хотел!!! и имаше някакъв басейн страхотен..
абе много дълъг беше съня но беше страхотно![]()
az puk po onq den sanuvah,4e sam na gosti na
BABY_SEXY_GIRL i taman izlizahme da me razvede
iz grada i se sabudih![]()
ina4e,chupacabra,gotin sun,kak si izkara
![]()
dano sunqt ti stane realnost :P
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
аз снощи сънувах че Оямата ме лиже![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nali kaza da ne te izdavame be? Ti puk sama si go kaza...pone sega 6te ima koii posltoqnno da e sled tebe..Първоначално написано от LiNkiN4eTo
Oqma,...momi4eto te sanuva be !!!
ЛЕГЛО ако видиш насън, ще жадуваш за сексуални преживявания. Ако е чисто и оправено, ще общуваш с порядъчни хора или ще инвестираш в доходен бизнес. Ако е разхвърляно, чакат те позор и изневяра. Мръсно легло е знак за болести, а изтърбушено - за семейни или финансови проблеми. Ако насън лежиш в легло, ще имаш някакви неуспехи или ще се разболееш. Ако си в чуждо легло, ще ти завиждат. Друг човек в твоето легло означава намеса в работата ти или домашен скандал. Ако купуваш легло, бъди внимателен при сключване на договори или подписване на документи.Първоначално написано от chupacabra:)
ЧАРШАФ сънуваш ли, ще постигнеш незначителни успехи. Ако шиеш чаршаф, ще се гордееш. Ако го переш или избелваш, някой ще се разболее. Стар и скъсан чаршаф е знак за тревоги и неприятности. Ако си покрит с чаршаф, някой крои интриги срещу теб. Ако се завиваш или си омотан в чаршафи, нещо в семейните отношения не е наред. Мокри чаршафи в съня показват опасност.
БАЛДАХИН в съня гарантира, че ще получиш заслужени хвалебствия и признание за работата си.
БАСЕЙН ако плуваш или скачаш в басейн насън, ще се разочароваш от приятелите си ПРИЯТЕЛ видиш ли насън, ще имаш помощник, ще срещнеш подкрепа за плановете си. Ако видиш починал или заминал надалеч приятел, очаквай новини. Спор или скарване с приятел насън е добър знак: двамата с този приятел ще постигнете голям успех. Ако изпращаш, посрещаш, посещаваш или приемаш на гости приятел, предстоят ти безгрижни дни и многобройни радости. Ако те напуска приятел, ще избегнеш нещастие. Ако насън пиеш, ядеш или се веселиш с приятели, наяве очаквай неприятности, проблеми, кавги.
I CAN'T GET NO SLEEP
Аз пък преди няколко дни сънувах Аз съм БЪЛГАРЧЕ, ма не беше нищо особено съня![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
"Хотел - пази се от болест."
Явно ще да е някоя седемзвездна болест:P
Edit: Вие, обаче яко се издухвате с тоя форум щом едни други се сънувате вече....![]()
![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
Уааа...Geryto е права...Вас не ви бива нещо,бе хора?!![]()
ахахаха, мерси за тъкуванието, ма аз тогава цяла нощ обикалях из хотела...лудница![]()
аз сънувах и че се натискам с 1 друг форумец но засега няма да споменавам името му че....![]()
![]()
![]()
![]()
ай кажи деПървоначално написано от chupacabra:)
аз как си признах
Кфо си пафкала преди лягане бе Фани искам и аз от негоПървоначално написано от chupacabra:)
![]()
Хахахаха според мене показват друго нещоМокри чаршафи в съня показват опасност.![]()
![]()
![]()
![]()
Чупакабра,определено смятам вече,че имаш нужда от неотложна психиатрична помощ.Това твойто не е нормално!!!
ШЪ ТЪ БЪ ВЪ ГЪ ЗЪ !
Кой ти иска мнението?!?!Първоначално написано от A-Terrorist
![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Искам и аз така, ама не на сън, а наистина:P :P А ето разтълкуване...
[i]ЛУКС, ЛУКСОЗЕН ако сънуваш, че живееш в лукс или че притежаваш луксозни вещи, значи бюджетът ти е сериозно застрашен. Друг ако живее в лукс, ще претърпиш загуби заради разточителството си. [/i]
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Хаха...ми ти как искаш да ти разтълкуваме този сън?!Може би толкова силно искаш да идеш там,че чак го сънуваш.Де да знам!
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Аз пък снощи сънувах че флуудя в този форум!Я пък то взе че се сбъдна![]()
Xax, kakav san samo...Първоначално написано от Murderdoll
Ako sanuva6 koli4ka tova ozna4ava 4e 6te postigne6 golemi uspehi ako raz4ita6na sobstvenite si sili
A za cicite, ako sanuva6, 4e ima6 golqm bust 6te se podobri imotnoto ti sastoqnie![]()
![]()
![]()
I CAN'T GET NO SLEEP
Ебрее дебрее...яко!Първоначално написано от mani4eto
de da imah takiva sani6ta![]()
zapazi edna staq za men taka i taka si tam az ei sega stqgam kufarite i trugvam
So never mind the darkness, we still can find a way
'Cause nothin' lasts forever even cold November rain...