- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Колко езици знаеш ?
хи . пишете кви езици знаете и как ги научихте .![]()
![]()
Български естествено. Английски,който учих от 5 клас до 12 и сега го говоря свободно.Френски,труден език но се научава с времето,учих го 5 години като основен език и го владея добре.Руски ,който научих в движение защото живях 4 години в Русия между 1 и 5 клас.Испански,пак от гимназията го знам но го усъваршенствах като прекарах миналото лято в Малага. Сега се мъча да го усвоя тоя немски ама не ми се получава![]()
Български очевидно, Английски научих го защото живея в Англия, Руски - от училище.
Немски съм учила също, но определено не мога да се оправям добре с него.
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
български-естествено е ,у4ила съм английски от 1 до 9 клас,немски-защото от няколко години живея в германия,сръбски-баба ми е сръбкиня,руски -от 5 до 8 клас съм го у4ила,имах и гадже руснак....ииии сега запо4вам с френски
![]()
![]()
![]()
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
Говоря български и английски свободно.Руския само го разбирам, а от тази година започвам да уча немски.
английски/български
може да се каже от части цигански![]()
Амиии български, английски все още го уча, но горе долу го знам... Ще видим тая годинаСега уча испански, защото живея в Испания иии баски също, защото съм в автономна област на Испания наречена Паис Баско.... Така, че тук това е като основен език (включително и испанския)
![]()
Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]
английски, български, чешки, испанки, немски (произношение, граматика, ...)![]()
Български-98%
Английски-60%
Френски-20%
Немски-5%
Турски-1%
![]()
Говоря всички езици някога съществували на този свят. Имате проблеми с някой език? Просто питайте! И пари взимам!
Английски и френски, българският е ясен. Смятам да науча и испански.
Български ама малко го позабравям![]()
немски защото живея вече от 7 години в Швейцария
испански - беше ми основен предмет в гимназията
английски - пак в училище, говоря си го добре
италиански - 2 години в училище и в къщи, защото доведения ми баща е италианец
френски - в гимназията, ама него най-зле от всичките го говоря, но стига да се оправя във Париж така че![]()
бг и английски, немски също съм учила, но не гоо знам![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Български, английски, малко френски и сега по4вам испански
The trick is to keep breathing
Български, естествено.
Английски съвсем свободно.
Френски - възнамерявам да го направя втори майчин.
Немски - ще го уча като СИП от тази година.
това е...
all day... all night... what the fuck?!
Български и английски, а холандски не много добре все още ми е доста трудно на него, и от догодина испански ще трябва да знам![]()
Music is your life just keep on dancing!
Български![]()
Гръцки - разбирам го , но малко по-трудно го говоря.
Английския не ми ена нивото , на което искам , но работя по въпроса.
От тази година започвам и испански.![]()
To infinity and beyond.
български... английски свободно, с френски и руски мога да се оправя, ако ми се наложи, с малко мимики и жестове![]()
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)