.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    kani4ka
    Guest

momi4eta trqbav da mi pomognete

kajete mi dali e vqrno tova 4e 2 dena sled kato vi e svar6il cikala ako pravite seks nqma opasnost da zabremeneete ako nqkoi se izprazni v vas .. smisal pri mene slu4aq ne be6e to4no takav ami savsem malko svar6i v mene .. ne se izprazni iz cqla .. pls kajete i kajete sled kolko vreme moje da si napravq test za bremennost za da razbera dali sam bremenna . sa6to taka molq da mi pi6at hora koito imat opit i znaqt . predvaritelno blagodarq

Guest
    ei hora mislete s glavite si!pii burzo postinor duo

kani4ka
    Guest
    e to ve4e minaha 3 dena .. a i plus tova ne se isprazni mn v mene savsem mani4ko xora kajete koga da si praa testa

Супер фен
    Град
    sofia
    to daje po vreme na cikul moje da se zabremenee
    7 dni sled akta pravi6 test

kani4ka
    Guest
    ebi mu maikata hora sa ako sam bremenna kvo 6e praa e ...znam 4e vinata si e izcqlo moq a ma pak ako sam bremenna 6e mi kajete li nqkoq klinika za aborti ili nqkoq v koqto moje da se prai bez saglasieto na roditelite molq vi

Супер фен
    Град
    sofia
    nz za takava klinika, bes suglasieto na roditelite 6te trqbva da e nqkude na 4erno, i ne se znae kak 6te se spravqt

Голям фен
    Град
    големото село софия
    еми като не си мислила с главата си сега ще си носиш последствията. дори и съвсем малко да е свършил, щом е свършил в теб значи има голяма вероятност да е станал гафа.. нужни са съвсем малко сперматозоиди за да оплодят яйцеклетката.
    друго - няма клиники за аборти където не искат родител.... ти на тва ли разчиташе - 'ако забременея ше аброртирам??'
    и толко ли си куха да чакаш 3 дни ????
    ти знаеш ли тфа аборта кво е бе ?? тва е буквално да ти чегъртат плода от матката ! даваш ли си сметка колко боли?! а да не говорим че заради единия кеф може по-късно да не можеш да забременееш..
    дано това ти е за урок, да се научиш че се ползват презервативи...

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 2 от правилника!
    Благодаря!
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Momi4e,na koi svqt jivee6?
    Razbira se,4e e vazmojno da zabremenee6 dori pri"malko izprazvane"
    ti znae6 li v edna kapka sperma kolko mnogo spermatozoidi ima?
    A tova za ovulaciqta i za seksa sled cikal-ne se nadqvai mnogo,za6toto ne vinagi e vqrno
    Trqbvalo e da pie6 postinor,a sega kato minat 7 dni sled poloviq akt,si kupi test!
    Nadqvam se da e otricatelen,no ako vse pak si bremenna,napravi aborta v hubava klinika,ne biva da riskuva6 zdraveto,jivota si zaradi sram pred roditelite!
    Vnimavai pove4e za v bade6te!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    Awe ti trqq si mn zle 4e da go prai6 bez prezervativ awe ima nekyf 6ans da si bremenna...trqqlo e da se seti6 navreme a ne sled dyjd ka4ulka... Otnosno aborta-nz na kolko godini si no naistina aborta v po-ranna vyzrast moje da ti popre4i da ima6 deca kakto kazaha a ti tva borta za kfo go ima6-otiva6 sledobed i ve4erta si ok?!.....Nadqvam se iskreno si4ko da e ok i da ne si bremenna stiskam palciii

Голям фен
    Град
    големото село софия
    то аборта по-сяко фреме е опасен, пък да не говорим в ранна възраст
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

ima naistina veroqtnost da si bremenna kolkoto i malko da se e izpraznil v teb 6toto za da se oplodi edna qicekletka trqbva to4no 1 sprematozoid i e gotovo...taka 4e nai hubavo misli s glavata si...pyk ako si nepylnoletna v nikoq klinika nqma da ti napravqt abort bez syglsieto na roditelite..iskrenno se nadqvam da ne si bremenna za6toto ako si i kakto kazva6 bi napravila abort tova zna4i da ubie6 sobstvenoto si dete i spored men e ujasno..dano ne si bremenna
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    ndaqvam se da ne si bremena za6toto 6te si napravish jivota 4eren nali nzesh 4e ako napravish abort moje da nqmash pove4e deca ne sum 4uvala za klinika za aborti bez suglasieto na roditelite ti za sujalenie moje da nqma takiva a ako ima posle i tebe moje da te nqma nali se se6tash kvo iskam da ti kaja ne 4e iskam da te plasha ili da ti se karam ama e taka ako iskash da go pravsih bez prezervativ pone priqtellqti da se oseshta malko predi da svurshi i da si go iskara nqma zna4enie 4e e svurshil malko v v tebe pak moje da 6te napravili belqta a po vuprosa za testa ami nqkade sled edna sedmica ama po dobre si napravi nqkolko za da si po sigurna i ako ne ste naptavili belqta drugiq put vnimavai za6toto tva ne e igra4ka rabota ako nemoje da se kontrolira priqtelq ti togava s kaput 6tete nes6tete tva e polujenieto osven ako neiskash da stanesh mama are uspeh dano da ne si bremena i drugiq put umnata !!

Повече от фен
    Първо си направи тест, тогава мисли за аборти

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    ми неем тфа са пълни глупости... ВИНАГИ прави секс с презерватив за да си спокойна после

kani4ka
    Guest
    awe ei pa4i smotani ne si pozvolqvai te da mi gvorite taka qsno li e!!! ... nikoi ne vi kara da mi pi6ete bqh napisala 4e iskam da mi pi6at hora s opit .. kat mislite 4e sam tapa pa speste te si mnenieto nito me poznavate nito ni6to .. zada si pozvolqvate takova povedenieo .. dori i ne razbiram kva e taq zloba vmesto da me ospokoite sednali da me obijdat deeba i tapiq narod .. ma nqma kvo da se obqsnqvam na nepoznati kakto kazah gajeto mi 6e napravi vsi4ko vazmojno za da sam dobre i men tva me pravi 6tastliva a otnosno praveneto na sex pez prezarvativi sa6to sam protiv no prsoto taka se slu4i a i na vseki moje da mu se slu4i .. blagodarq vse pak 4e me nakarahte da osaznaq kolko zal narod e balgariq ae \/

Точка 2 от правилника!
    Благодаря!

Цитирай Първоначално написано от kani4ka
    awe ei pa4i smotani ne si pozvolqvai te da mi gvorite taka qsno li e!!! ... nikoi ne vi kara da mi pi6ete bqh napisala 4e iskam da mi pi6at hora s opit .. kat mislite 4e sam tapa pa speste te si mnenieto nito me poznavate nito ni6to .. zada si pozvolqvate takova povedenieo .. dori i ne razbiram kva e taq zloba vmesto da me ospokoite sednali da me obijdat deeba i tapiq narod .. ma nqma kvo da se obqsnqvam na nepoznati kakto kazah gajeto mi 6e napravi vsi4ko vazmojno za da sam dobre i men tva me pravi 6tastliva a otnosno praveneto na sex pez prezarvativi sa6to sam protiv no prsoto taka se slu4i a i na vseki moje da mu se slu4i .. blagodarq vse pak 4e me nakarahte da osaznaq kolko zal narod e balgariq ae \/
    abe momi4e ti kak si..gadjeto ti 6tqlo da se pogriji i tova te pravi mn vesela..mai ne usaznava6 kakvo zna4i abort a i o6te po malko 4e ne samo 6te si navredi6 na zdraveto 6toto si o6te malka...pyk seriozno ne znam kak 6te s epogledne6 v ogledaloto posle kato znae6 4e si ubila svoeto dete i to s nqkvo gnusno zadovolstvo 4e ne ti e opropastilo jivota jivota...pyk da ti kaja malko hora 6te nameri6 s tvoq akyl 4e i da te uspokoqvat pyk s opit kato tvoq mai si unikat4e gordei se sys sebe si...iskrenno se nadqvam da ne si bremenna za6toto bi bilo mn jalko i nadqvam se nakoi den da osyznae6 kakvi gluposti drynka6 sega...dano testa ti e otricatelen

DoN't WoRRy, Be HaPPy

na4i dori samo 1 ot milionite spermatozoidi na muja ako vleze v qicekletkata i q oplodi stava strashno---shtoto toi izfurlq miloni spermatozoidi ama samo 1 oplojda taka 4e i 1 kapka pak e mnogo strashno osven ako ne si zela kontraceptivi

Цитирай Първоначално написано от chupacabra:)
    ...нужни са съвсем малко сперматозоиди за да оплодят яйцеклетката...
    Не мила нужен е само 1 от хилядите, за да оплоди клетката!
    Стига сте нападали момичето, да е мислио, ами този, който, и го е вкарал, защо го е направил без презерватив, можеш само да се надяваш да не си, ако не трябва да представиш информацията на вашите, или да измислиш някаква врътка, да представиш някой за татко си. Лош гаф, е танал, май
    Ям, Пия, Еба, Бия!!!

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Има възможност да си бременна. Минимална, но има.
    Тестът го направи 7 дни след акта. Сега също може да има верен резултат, но няма смисъл да бързаш, понеже нищо не може да се направи, ако си бременна. Дали сега или след няколко дни - няма разлика.
    Аборт - ми без майка ти поне няма никой легално да се съгласи. Иначе недей на черно нещо да правиш, щото тези неща обикновено ги правят т.нар. "касапи" - лекари, изгубили правото ти са практикурат, или лекари, работещи на черно извън кабинетите си. И в двата случая ако стане нещо, за тях ти все едно не съществуваш.
    Айде като направиш теста, кажи как е.
    И другият път, след като стане някакъв фал, без ама минутка да губиш, пий Постинор Дуо - има го в аптеките, а както знаеш, даже и денонощни аптеки има. Пие се първото до 12 часа след акта. Тъй че умната!
    Ползвай вече винаги презервативи! Ако момчето не ще - недей да правиш секс с него! Ако пък ти е сериозен партньор - иди на лекар, да ти предпише някакви противозачатъчни.(внимавай ! те се предписват само индивидуално, не купувай като на някоя приятелка или нещо такова). За хапчетата мисля не трябва да се ходи с родител.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Град
    бездомна
    прави ми впечатление, че в този форум един да заеме една страна и всички останали се застъпват за него като пишат едни и същи глупости. вярно е че и 1 спероматозуид е достатъчен, но замислете се. овулацията е към 15тия ден от цикъла, а не както някой беше казал по рано. освен това не сте ли чували и за брачни двойки, които опитват със месеци да имат бебе и не успяват от първия път. успокоете малко момичето.
    важно е да се ползва презерватив, за да няма после и подобни притеснения. и все пак дори и презерватива може да се скъса, а и има 3% вероятност за нежелана бременност.
    kani4ka напражи си тест, а за аборт е осхте рано. не се притесняжаи
    He who stands atop the highest pyramid of skulls can see thе furthest.

Надявам се всичко да не наред и да не се стига до клиники за аборти а най-добре е да споделиш с родителите си защото никой друг няма да застане до теб както те!
    П.П. Не очаквай много от момчето повечето бягат от отговорност!!!
    П.П.1 Винаги ползвай те презерватив !!!

Град
    аут оф спейс :)
    е наистина има възможност да си бременна ама да се надаваме че няма да ставаш мама скоро .. а колкото до това момичето иска подкрепа и помощ не се нахвърляйте над нея .. пък и тя не поема цялата вина хмм..аз искрено се надявам всичко да се оправи и да не си бременна но следващия път внимавай

Guest
    вземи по специална литература и си сметни кога си в оволация. така ще провериш дали е вероятно да забременееш.Оволацията трае около 7 дни от цикъла. По това време вероятността от забременяване е над 80%. Извън оволация шанса е по-малък от 20%.
    Абе момичета секса не е само да е пълно червото.Вземете се в ръце.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    abe uspokoite se be hora..6e go izqdete tva momi4e....kav e smisala da i 4etete moral kato ve4e gafa e stanal....kato ne misli navreme sq ili test ili cql mesec pritesnenie.az li4no sam si patila ot sa6tata slu4ka i mi be6e naistina za urok.za 6tastie ne stana nai-lo6oto ama mi e obica na uhoto.pak i "ne"na aborta-aide de!Verno 4e ima UJASNI posledstviq ama pomislete si malko-ako e primerno na 14(nz na kolko e taq liohma)ama primerno-i kvo iskate da go rodi li?!Abe vseki si blaska glavata kakto si znae-aide stiga s taq tema ve4e

[quote="Sexy_Boy_16"]na4i dori samo 1 ot milionite spermatozoidi na muja ako vleze v qicekletkata i q oplodi stava strashno...
    Da,taka e!
    Nqmai doverie na nikogo,dori i na sebe si!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си