- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- История на форума ?!
Нека юзърите и админите и модераторите кажат как е изглеждал форума в самото начало,кой е бащата .. кой е майкатаи т.н
![]()
Az sum rezultata 0t t0q f0rum :P
hahaПървоначално написано от NoEx
![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
и аз , и азПървоначално написано от NoEx
![]()
Хаха я не ме копирайте ве, позьори гадни![]()
Horata koito znaqt kak e izglejda6e foruma ot samoto na4alo sa MNOGO MALKOПървоначално написано от foursquare
!!!Pove4eto ve4e ne vlizat ili sa v drugi forumi.Tezi koito sa ot po-otdavna i vlizat redovno tova sa Miloto_girl-4e, BABY_SEXY_GIRL, npocTo^a3^f^, aBeP4eTo, devil4e, vra4ka....pone za tqh se se6tam, moje da sam propusnala nqkogo
.Kogato za parvi pat vlqzah v tozi forum nai-golqmo vpe4atlenie mi napravi KRALICATA^^^, Lunna_Svetlina, Geryto,BABY_SEXY_GIRL, npocTo^a3^f^, liony baby...ima i drugi ama...
![]()
![]()
Spored men togava foruma be6e mnogo po-qk.Sega vseki na nqkogo pravi zabelejnki(pove4eto neumestni), zaqjda se...ujas, predi nqma6e takova ne6to!
I CAN'T GET NO SLEEP
о темата ми харесва :P
Ами значи преди година и нещо форума изглеждаше много ... по-по различен начин може би бяхме по-малко и бяхме по-сплутени от колкото сме сега. Това сигурно се дължи на това, че страшно много хора напуснаха саита ниИ тези хора наистина бяха... важни и ценни и те си го знаят
Нямаше толкова много игри.. имаше само 1 и то всички си пишехме там и наистина беше интересно защото пишеха постоянно и постоянно различни хора абе веселба.
Даже наскоро се сетих BSG като беше пуснала една тема с един хотел и като се разпределяхме кои с кого в коя стая ще е беше много весело. Малко Оfftopic амаГолямо впечетление ми бяха направили ГеРИТо, врачка, fire_of_satan (даже тя най ми харесваше), BSG, Pr0sTo`aZ`F и много други които вече за съжаление не влизат!
![]()
Кои са маиките татита... Ами Алекс, Цецо, ЛеидиДи, Уто, ЛуннаСветлина!
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
E az p04nah da vlizam 0t predi 1 g0dina, sam0 4e smenih nqk0lk0 ac0unta![]()
Така аз не мога да кажа че съм тук от началото на форума. aBeP4eTo е съвсем права. Бяхме много сплутени и бяхме към 20-ина най-редовни. Спомням си и тази темичка. Доста хора от най-качествените ми липсат сега. Това са ЛунаТик, Напушения, Некасача и още много други, които влизат вече толкова рядко. Много е гадно
. Форума се разви, да, и то много успешно, но преди ми харесваше повече. Бяхме доста избран кръг от хора и затова бяхме близки. Но вече е друго...
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
Ами аз влизам от миналата година и беше по готинко,нямаше толкова много повтарящи се теми,нямаше и тъпи и безмислени постове,както сега..нямаше толкова много обиди помежду ни и така...но въпреки всичко сайта си е много як![]()
а относно тази игричка,която споменахте не съм я играла,ама ми се струва интересна...![]()
Това е моето мнение за форума![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Аз влизам от малко повече от 2 години (не гледайте датата на регистрацията, мързи ме да обяснявам защо е такава :P). Това е някъде около 9 месеца след създаването на сайта. Отначалото бях с друг ник, всъщност 3 пъти си сменях ника, защото едно време това беше възможно.![]()
Тогава наистина всичко беше мн. по-различно и самия дизайн на сайта и на форума...Имаше мн. по-малко хора, но всички влизаха с цел да си помагаме, а не да се псуваме и да играеме на разни игрички...![]()
И модераторите бяха различни разбира се, сигурно някои от вас знаят - Kralicata, Utopia, Lunna_Svetlina, LadyD, Ollas...ох, преди повече от година беше и не ги помня всички...А съвсем в началото като влизах и Huben беше мод, но по-късно нещо позачезна...
![]()
Имаше много хора, които определено правеха впечатление, но вече не влизат: PISAN4ETO, Az_17 (която май после стана Night_Wish), Keri, enigmatic, XaMLeT, BonneCollector, liony_baby, Godzilla...незнам дали ги помните?
Но пък сега си има други толкова полезни юзъри, мързи ме да ги изреждам, а пък и за всеки сигурно са различни.![]()
Аз ги помня!Преди влизах в този форум - мн отдавна и мога да кажа, че доста се е променил, но най-гадното нещо са флуудърите!Не може форум без флуудъри, както и незащитен компютър без вируси.Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Но Утопия и Годзила бяха полезни юзъри!То и сега има мн полезни юзъри, така че не се оплаквам, но преди беше по-различно...
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
ехаааааааа, аз пък колко отвадна следя тоя сайт - помня го още като беше един червен на квадратчета..и се писах chupacabra, доколкото знам тоя форум е сравнително нов, така че едва ли някой може да ми намери мненията
после беше един много шарен дизайна, и сега е този
![]()
даже има някои мои статии е много съм горда ве ей![]()
и помня супер ясно - utopia ; lunna_svetlina ; kralicata .. е никой не ме знае, но аз ви знам, това е важното![]()
registraciata mi na bif6a i nastoq6ta chupacabra e zapazena. c`est moi, obi4am fi pilenca /q elati pilenca pri batkoooooo haha/
ти си чупакабраПървоначално написано от SixSense
![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
е то беше мнооооооого отдавна... сега може би има друга чупакабра![]()
registraciata mi na bif6a i nastoq6ta chupacabra e zapazena. c`est moi, obi4am fi pilenca /q elati pilenca pri batkoooooo haha/
а да и ollas се сещам че е от началото тук![]()
Мдам...А сега се сещам и за един юзър, който няма начин по-старите да не го знаете, а именно - MUCKATA! Това беше уникат. :P Кви ли не глупости пишеше, беше с едно огромно самочувствие и всяка втора тема беше свързана с нея, голяма шматка беше, ама много забавна.Бих казала, че Blind^Boy сега горе долу играе нейната роля, защото е много обсъждан, но...той някак си затихна и не се показва вече много много, докато тя влизаше и раздаваше правосъдие на особите дръзнали да обсъждат нейната така прекрасна личност хахахаха :P
SixSense, за chupacabra се сещам и също определено правише впечатление...не знаех, че това си ти.![]()
Между другото стимул да влизам във форума ми даде Utopia, въпреки че той едва ли знае (хах), защото веднъж влезнах в чата (тогава беше различен) и спорех с KRALICATA, че точно в онзи момент не е в сайта, а те ме убеждаваше, че е и Utopia каза: "Поредния юзър, който ще се откаже да влиза след няколко месеца" и аз на пук...![]()
А и пропуснах да кажа, че по едно време модератор стана и Low^Lo6ite (сега PITBULL), но...нещо всички му се нахвърлиха и беше за кратко...![]()
много ми става весело тка като виждам познати никове.. но всъщност аз никога не съм била от 'семейството'Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
едва ли ще съм ..
помня че утопия доста ме скастряше![]()
авее мноу яку
ооооооооооо Муцката кои не я помни бе ахаха това момиче беше уникално като беше пуснало една тема "Курва съм" или нещо от сорта...тя маи си мадаше по АМГ-то ако не се лъжа.
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
az vlizam vav foruma ot okolo godina. predi si spomnqm, 4e ima6e dooosta pove4e razdeli![]()
ne pomnq osobeno mnogo, za6toto vlizah ot vreme na vreme, no posle zapo4nah redovno da si vlizam![]()
s po4ti nikoi ot foruma ne sme si pisalisamo s amy lee i i^don't^give^a fuck...i malko s lady_bird. ina4e uvajav super mnogo hora ot foruma. naprimer aVeR4Et0, rosskata(mn e zabavna
), prosto^az^f^, devli4e...i vse pak ne sam se spriatelila s tqh... i kakto kaza SixSens i az nikoga ne sam bila ot "semeistvoto"
No MaN, No CrY!!!
\m/
SixSense, monka и вие сте от СЕМЕЙСТВОТО, не се ослушвайте... :P Всички сме си едно голяяяяямооооо семейство.![]()
aBeP4eTo, мдам..и аз имам някакви такива спомени за МУЦКАТА.А пък той, АМГ-то, веднъж сам си беше направил една тема - обяснение в любов, хахаха, колко му се смях тогава... :P Ест. на никой не казах, само я заключих, ама сега ви казвам де...Какво ли не правят хората да привлекът внимание, а?
![]()
А какво е станало,че повечето от ветераните са спрели да влизат?...![]()
да със сигурност е така, но не е като преди само с 20тина редовни юзъри..Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
жалко че вече повече са хората които искат сайта да рухне![]()
![]()
О, и аз я помня. Беше много весела. Но бтв, аз бях флуудерка в началото...Първоначално написано от aBeP4eTo
![]()
![]()
сега за тая една години и кусур май съм поумняла... май. А дали някой си спомня и една моя приятелка. Бонбончето. Калина се казваше, някакви отношения с Траффик май имаше...
![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
ааа бонбончето аз я помня даже в предния албум я имаше се сещам... ама маи маи Радо я харесваше...
А Кери която пишеше страшни стихотворения
сега се сетих и за секс историите на Гал
и за една много полезна форумка -> Шушинка