- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kolko gadjeta ste imali
а?Първоначално написано от ^npocTo^a3^унуфри
Това съм аз, приатно ми е
Ami seshtahm se za 4 v momenta koito sa bili seriozni a ostanaloto e bilo samo flirt a na godini sym na 14 .
ddddd
16, почти 17...Първоначално написано от mis_marry_jane_13
![]()
Не ИсКаМ Да СпОрЯ, СаМо ИзРаЗяВаМ МнЕнИе!
Какво разбирате под "гадже"?Някой може ли да ми обясни?
e ial sam to4no 15 gajetamalko mnojko de ma do sq ot tqh samo s dve sam se 4ustfal dobre, a s edna nai dobre, ma kakto kazah imal sam tolkova
![]()
[img]От известно време се тормозя с тази тема.Имам достатъчно приятели[не гаджета] и приятелки.Моите френдки казват 4е имам страхотна визия,стил,вкус;забавлявам се т.е. 4е имам и 4увстжо за хумор.Аз си мисля 4е сам доста притеснителна като стане вапрос за по сериозни отнощения с мом4ета.Между другото сам на 15.Дали има надежда все о6те?Мисля си да избягам и да отида в манастир!там пък може и да стана лесбо
....Е, 4ак до там все о6те не сам стигнала и няма да стигна
е моля ви се даите ми някакав савът или препоръка да не губя надежда[/img]
С 2 момчета досега съм имала истинска връзка и съм се престрашавала да кажа, че го обичам. Едната продължи 5 месеца, а другата още продължава вече повече от година. Ходила съм с повече момчета за по месец, забивала съм се, но не смятам, че това може да се нарече сериозна връзка.
На 18 съм.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Само SteeLs и майката на един мой приятел...А и ако искате да не стана гадже с майките ви ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА![]()
Количеството няма значение,важното е качествотоНа 13 съм и съм имала една сериозна връзка с много чувства и т.н :P Естествено доколкото е възможно да изпитваш силни чувства на 13,де
![]()
В очите мога да те гледам
и да лъжа колко те обичам.
В сърцето капка милост нямам,
вземам всичко и си заминавам.
Цял живот измамници обичам
и на тях накарая заприличах.
oooo ne sa mn ne sa malko no ne im znam i broikataПървоначално написано от Cinderella
az s1m imal k1m 20 ama s1m sA zab1rjal nai mnogo 3meseca
Аз съм имала 4 вразки от които само 2 сериозни!
You lift me from up above
Your unconditional love
Takes me to paradise
Трима - 2 години, година и 7 месеца и сегашния... 2 месеца![]()
Cinderella написа:
Poveche ot godinite mi
mda...
Не броя мимолтните флиртове и 'връзки'!1 сериозен, с който съм в момента,вече 10 месеца
И аз някъде толкова..но от тях само 2 сериозниПървоначално написано от Tedka-Medka
![]()
9последните ми три връзки са най-дълги
![]()
сегашната е все още на 10 месеца и 7-8 дни,предната на 2 месеца,а по- предната на 5![]()
Темата е доста стара...но...
Ми аз съм имала 3....само с настоящия е по сериозно :P
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...