- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kolko gadjeta ste imali
ammm....dosta, oba4e s pove4eto ne e bilo seriozno. Nai-dulgoto be6e 4 mesecaI sus sega6noto se nadqvam da se zadurjim dosta pove4e, ama ne se znae kvo 6te stane
Let`s fly away up high, from here to paradise, the sky is glad to see both of us together
не съм ги броил но не са чак толкова много заото едно от условията е че трябва да дават и от зад. Качеството за сметка на количеството
Любя Вскички АНИта по света.
Навлезте дълбоко в тях за да ги обикнете и вие!
2 истински другото не се брои!!!
Те от гума ли са били, че не се броятПървоначално написано от HanoMnaH
![]()
Death gotta be easy, 'cause life is hard
mis_marry_jane_13 ti na 13 li si!??!?!6toto samo tva obqsnqva "kolko gadjeta ste imali?az sum imala mnogo ne sum gi broila" PRAS PRAS!!!sledva6toto "i az mnogo ma nai dulgoto 4 meseca" :P
az puk sum imala gadjeta i sega6nata mi vruzka e ve4e ot godina i 4meseca
mom4encata sa 5 i sam na 16xixi baq sam izostanala ot mladoto pokolenie ama da pod4ertaq bez edna vsi4kite sa nad dva meseca vodeha se za seriozni vryzki
ma to mai nqma zna4enie
DoN't WoRRy, Be HaPPy
3 но с големи разочарования....![]()
Всичко започва с началото на края....
имала съм много гаджета до сега,но истинските(към които да имам по-сериозно чувства и да изкараме доста време)са само 2.С единия бях месец с другия 3 месеца...останалите ми връзки бяха за около седмица-две,а даже имаше и такива за по-един ден![]()
ПП-на 14 съм
7-8 :Pp
2-е
Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)
Ау май аз доста съм изостаналана 18г и съм имала 8 гаджета ,не говоря за флиртчета по 1 вечер и най-дългата ми връзка е 7 месеца
![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Az sum na 13 i sum imala 2 vruski no vtorata ne q broq mnogo mnogo,za6to onzi be6e egati izpolzva4a![]()
Az imah 2 ama samo ednoto sym obi4ala(dokolkoto be6e vyzmojno togava).
До сега съм имала 3 гаджета,като смея да твърдя че бяха сериозни и че към всеки един от тях съм изпитвала много силни чувства.
Ama 4e glupost,kolko gadjeta ste imali...Edno vreme i az kato bqh mlada,si gi broiha i se hvaliha.Nikoga ne sym go razbirala tova.Broikata e poslednoto ne6to,koeto ima zna4enie.
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Виртуални- към 20, истински- нито едно...![]()
Първоначално написано от focus
Първоначално написано от mis_marry_jane_13
И аз съм имала доста,но някои не са ми били много сериозни.
Emi az sam imala okolo 10tina no sa bili nqkaksi, nz nqma6e lubov. Izmejdu tqh sym imala samo 1 seriozna
mi naistina ne sam gi broila..no sa mnogo..samo 1 seriozno oba4e drugite sa nqkvi detzki istorii![]()
az seriozni sum imala 2 a drugite prosto za nqkolko sedmiciПървоначално написано от 4ervena_roza
mi az sum imala dosta gadjeta dosta kratki vruzki za den dva !!! no nikoga sum nqmala ne6to seriozno!!! za tova ne broia pove4eto ina4e neznam i kakva e broikata na gadjetata koito sum imala zashtoto ako trqbva da si spomniam 6te se setia i za imena a ne iskam![]()
Много гаджета...Но не се фукам с това,защото почти всичките ми връзки са провал.Най-дългата ми връзка е година и шест месеца.
Никога Не казвай Не мога Няма Нищо Невъзможно!
In vino veritas! /Във виното е истината/