- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kolko gadjeta ste imali
imala sum mnogo gajeta no nikoe ne mi be6e seriozno osven edno mom4e koeto o6te obi4am
4-5 гаджета, истински обичан само 1 :P
Because you know just what to say
And you know just what to do
And I want to tell you so much
I love you
emi...2 sa samo vtoriq go obi4ah istinski.parviqt me izpolzva6e,a az bqh super vlubena...![]()
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
Mi to i az sum adski izostanal....imal sum samo 4![]()
SMOKE WEED EVERY DAY !
sm0ky na kolko si godini 4e da si izostanal s 4 gajeta ?
ми мъничко съм още на 14 и гаджетата са ми били е така да ходим по кафета заедно да излизаме , целуваме се но само толкова още съм далече от сериозна връзка
ne sum gi broila dosta no mn kratki nai-dulga 3 meseca
kin am na 16 sum !Az ti kazvam,adski izostanal sum
![]()
kin am na 16 sum ! Az ti kazvam,adski izostanal sum
SMOKE WEED EVERY DAY !
хахахха па но я сам на 15 и сам имал 0 гадйета![]()
ami bro........nz,qvno adski se pritesnqashПървоначално написано от kin
![]()
SMOKE WEED EVERY DAY !
ili sam mn sramejliv ili sam mn pretenciozen ili nemam nikaf kasmetabe spored men problema e 4e nqam kasmet prosto se stava taka 4e da haresam nekoq koqto hodi ve4e s drug ili se ne6to ne moe ( ot druga strana pokrai mene gamji ot takia kade ne aresvam deeeeba
)
ami imala sum 7-8 gadjeta do sq... no samo 4 ot tqh sa bili seriozni.. drugite ne tolkova .. a za virtualni nqma da govorq :Pna 15 god. sUm
![]()
5 гаджета 15г.. това са сериозните![]()
Tova bqh azПървоначално написано от Анонимко
![]()
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
Imala sum dosta..nqkade 7-8..
ama povecheto sa bili za akolo 1-2 meseca..
nai dulgata mi beshe za 7 meseca
kin ... mai problema ne e v kasmeta,shtoto,vse shte ima nqkoq deto da te kefi,i da ne e zaeta ili neshto takoa,tei che....qvno si adski sramejliv...otpusni se we bro!!!!!!!!
SMOKE WEED EVERY DAY !
абе може да не е само до отпускане
и мен не ми се занимава с жени...някои не си заслужават и не мога да открия тая ,която заслужава...забивки и краткотрайни връзки има , но до там![]()
gehehhe mi man ona ako me aresva da doide pa da mi kaje nema da i se smeem![]()
imala sum mnogo no nito edno ne e bilo seriozno
на 16 съм и съм имал 1 истниска пак другите бяха за по една вечер![]()
![]()
Точка 6 от правилника.
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
OnLy InTeR, BaRceLoNa и LyOn !!!! НаЙ ДиБриТе !!!
mi 8 gadjeta; 6 flirta za edna ve4er tam nqkoi sum gi i povtarql ... na 16 sum
Миличка тази тема, ако трябва да бъда искрена ми се струва тъпа и излишна.Имало ги е такива много...но няма кой да гледа явно
И все пак ще отговоря - на 15 съм и не съм броила гаджетата си ,защото ми се струва безсмислено, но съм обичала само един...който за жалост се оказа долен използвач.![]()
И аз съм имала много гаджета,но не вси4ки са били сериозни!Имала съм 3 сериозни от които най-дългата е 1година и 3 месеца![]()