- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бръснете ли се отдолу или си праите некви формички:)
Съгласна съм с това.Първоначално написано от dts000
Пък за гладкото, е мене па не ме кефи да приличам на 10-годишна там долу. Според мен е въпрос на предпочитания, пък и за всеки влак си има пътници
da slagam si gel i sa praq na bodli4ki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P :P
Още мнения за обезкосмяването при мъжете![]()
Аз съм за добре оформен триъгълник. Все пак това си е природа и така трябва да бъде. Е можа с ножичка да се намалят с цел избягване на изпотяване през лятото, но то с прашки не се изпотяваш.
кви форми е човек кви 5 лв кат ти се иска обрасване обрасваш са и готоооо ко му се тевожиш![]()
![]()
![]()
Преди бях със знака на батман отдолу ама сега викам да си направя логото на супермен кфо ще кажете
П.с мн лесно се прави тази формичка зимате лозарската ножица и започвате става и с косачка![]()
One 4 the money , two 4 the show
Първоначално написано от HanoMnaH
аз попринцип си пиша малки есета , теми за класни , пищови ... зависи от случая , но главно си изрисувам Мона Лиза как играе белот със Чарли Чаплин , Дракон и Бърни Мак ....![]()
![]()
![]()
![]()
\\m// MetallicA 4 life \\m//
Абе хора с кола маска не боли ли бе ?![]()
последния пат от доло си направих прасенце
беше баси якоти и котката го хареса![]()
На триъгълник.
0 nomer ne me kefi pri4eskata
Крещящо си тъп Саше
ne e neponosimo ma da mnoo boliПървоначално написано от sanyflower7
Крещящо си тъп Саше
Ходя на козметик за да съм сигурна ,че всичко е чисто.Колкото до болката...ако истраеш малко после изтръпва и не се усеща почти нищо, а на дупето изобщо не боли...![]()
![]()
EveRytHing Is poSSible...
...Smile only in the Darkness...
Death...That's How I Wanna Be...
АМИН.Първоначално написано от LadY_AnonYmitY
велик си аре ела инамен тва да ми го оформишПървоначално написано от Momchenceto
![]()
сиг мнПървоначално написано от sanyflower7
![]()
Ае един ОБЪРНАТ КРЪСТ съм си измайсторила!!![]()
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
в къф смисъл обърнат абе я направи една снимкаПървоначално написано от bathory
![]()
![]()
Сатане съм братле!Първоначално написано от 7upaLka
![]()
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Бръснем се там 1-2 пъти месечно ама тва си е опасна работа бре. Веднъж преди години бях мн избуял викам дай да се подкастря първо с ножицата а остатъка с бръснача и така си приклещих хуя че до ден днешен имам белег![]()