- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бръснете ли се отдолу или си праите некви формички:)
с какво го приклещи бе с ножицата лиПървоначално написано от naviacha
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
знам ама с снимка ще ми стане още по ясноПървоначално написано от bathory
![]()
![]()
![]()
знам ама фотоапарата ми се преебаПървоначално написано от 7upaLka
![]()
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Не си обезкосмявам половия орган,но искам да започна да го бръсна,но искам да знам как да го бръсна нагоре или надолу и как да си махам космите от топките и какъв крем да използвам след това
бръсна от време на време , а не редовно защото все пак не искам да седя като гол плъх![]()
Станислава
Ili se brusna ili se minavam s ma6inka za podstrigvane - nula nomer. Stava perfekno, a i posle ne izlizat 241413413413134 kosmi ot 1 kojna podpora.
2. Da - sega si otavqm lenta po korem4eto nagore :P
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
от близо 6 месеца ходя на кола маска и махам всичко... прически не съм правила и за сега нямам намерение ;] а относно болката не боли толкова много свиква се, даже очаквах нещо по болезнено като отидох пъвия път![]()
maham v s gledam da e gladko katy na bebe dupety![]()
![]()
ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*
по принцип се бръсна изцяло, сега гаджето иска да си пусна прическа тип "мустаците на хитлер" та чакам да порастнат![]()
сериозно ... ЯПървоначално написано от Epicphail
![]()
![]()
Станислава
Първоначално написано от Epicphail
Da we az pak sam obrasnata na djak sparoy (karibski pirati)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*
+1Първоначално написано от TPOXATA
![]()
![]()
Az ne ostavqm nito edno kosam4e :Pmrazq kosmiiiiiiiiiiiiiii
![]()
![]()
![]()
Аз съм винаги на триъгълник или на вертикална лента, но доста широка. А някой може ли да ми каже какви са тези мустачки като на Хитлер?
Прайте си едно шаблонче от картон и след това и звездата на Давид може да си напрайтеособено ако се казвате Моше
![]()
Подписа си правя!![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Учението е по-силно от всички!!!!
От ляво на дясно минаваш с бръснача,после мажеш с малко плазмазгонче и свинска дярия и си готовНе си обезкосмявам половия орган,но искам да започна да го бръсна,но искам да знам как да го бръсна нагоре или надолу и как да си махам космите от топките и какъв крем да използвам след това![]()
![]()
![]()
Westside rollin' all day, every day