- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бръснете ли се отдолу или си праите некви формички:)
Аз лятото предпочитам да махна максимално много с епилатора, ама понякога много ме заболява и остават някви косми... А зимата от време на време с бръснача...щото много студено и по голо дупе да киснеш не си е работа! А прически - тва е много тъпо! Има ли смисъл?
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
mi az li4no pri momi4etata trqaa si4ko da se maha ma pri myjete samo podstrijka to leshh ina4e nqkva mlada pishka basi de sa kosmite
vsichko..0 nomer..mrazq kosmi..![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
Правил съм си прически , но не ми харесва и от край време бръснем всичко. Иначе момичетата ме кефят с триъгълничета.
А интересно ми е някой удря ли и по-ена контра?
4исти4ко ...глади4ко...голи4ко..![]()
ехаа
сички мацки се бръснат..брааво![]()
az pa o6e ne sam i nz s ko da si teglq brusna4a???
plsss help
Ми със самобрасначка е !!!!Даваи с бръснача са нрежеш кат прасе за нова година![]()
ami az cialata
ama imam problem alergi4na sam ot samobrasna4ki i mi izlizat papki na miastoto na kosmite vai ujas hahahaha![]()
![]()
Не си алергична просто не се бръснеш както трябва, а и след бръсненето трябва с нещо да се намажеш(балсам за след бръснене на Nivea примерно).Първоначално написано от KiSs_TeeN
Death gotta be easy, 'cause life is hard
kakto kazva6e edin poznat ot vreme na vreme kato vleze6e v sablekalnqta ..."Dalaag glei kak sam si obrasnal onaq rabota" dalgiq otgovarq "ave tap kak si si si obrasnal topkite"
smqtam 4e po umnite 6te mi shvanat misalta...
--- Been so long whit the best that I am no longer like the rest ... I've become the best ---
amMMm az maHam si4ky.. naI qko da e glatko kato bebe6ko dupence xIXixIX :P![]()
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
..........a az da pitam nekoi da si e teglil kola maska na k**a mu...ne smqtam da opitam ma taq deto mi pravi kola maska kazwa 4e ima dosta muje i vsi4ki turpqt qko..napikavat se na masite. ma mul4at??
Mom4eta ima si razni Epilator4eta Mazila deto sabarqt dosta dobre vsqkakva rastitelnost.I kojata ne e razranena i si4ko si e 6+ bez da ima kruv i sapoli![]()
мдамтва е яко да си поддържаш таи наречения "ПАСПОРТ" :P аз лично веднаж на 10-ти дена го правя но за формички не смея да упитам защото ма стах дан си го одрежа че тогава става сташно
![]()
ти си това което си ! не си зависим от никои !
Сички Косми Под ножа.....![]()
Badi GaD za ne te e qD
не не се бръсна и си ги правя на иглички да си приличат с косата ми![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а сега сериозно много ясно че да хигиената преди всичко![]()
различията между минало,настояще и бъдеще са само една илюзия.
[А.Айнщайн]
ama 4estno da vi kaja kato se po4na s kolata maska .... ot pedi do vrat si q pravq bez nito edno izklu4enie samo maika mi q pravi ot zad na krakata! tva e
Първоначално написано от HanoMnaH
kola maska ti znae6 li kakvo e ?zle ti stava samo kato si pomisli6 pak kamo da go pravi6 redovno a za mem4etata Gilette breh za6to nie trqbva stradame pak vie po lesniq na4in ?
Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може да не дойде![img][img=http://img135.imageshack.us/img135/6024/jenil0310245qq.jpg][/img]
az obi4am da si e gladko.
ne haresvam t.nar. "pri4eski"![]()
tva da ne ti e kosata,4e da si puska6 pri4eski![]()
brasna si se i e gladko i e hubavo taka
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
abe da vi kajem az ni6to ne brusna prosto si gi narejdam po kudravost dosta vreme otnema ama si zaslujava pak i sled 1-2 godinki vij moje da sabera baba edna fanelaka da izplete![]()
ps:maimunite v afrika ne mogat da se merqt s mene po okosmqvane