- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бръснете ли се отдолу или си праите некви формички:)
Махам всичко![]()
На плитки е добре.
мн е сексиПървоначално написано от plmn``
![]()
как не съм се сетила еПървоначално написано от *berry*
тряа да си пусна някой ден да не се бръсна и на плитки ще ги правим вече
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
Аз съм с "М"
![]()
![]()
А бе всичко под ножа....
![]()
![]()
![]()
Не е ли да си е гладкичко... :P
Couse you know your girlfriend wanna be me
xaxaxaxaxa mi maham si4ko s brusna4 po 4esto ma se slu4va i s kola maska kato sum se prigotvila psihi4eski za bolkata xaxaxa 6toto tq hi4 ne e malka![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Обикновенно почиствам всичко(с депилиращ крем защото със самобръсначка стават твърди и....ъъъъъ) Сега обаче ми щукна да си оформя интимна причесчица, за целта оформям ссъ пинсетки а останалото пак със кремче![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
predpo4itam da sam napalno obeskosmena 4ustvam se gola i mi haresva![]()
Hubavo shtukvane.Първоначално написано от aniezina
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
estestveno 4e nula nomer...po-higieni4no e,po-udobno i po-krasivo :}
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Po-dobno da. Nito e po-higienichno, nito po-krasivo.
Eating isn't cheating - Arnold
o az obojavam momicheta s lentichki !!! ama nqkoi put mi zastavat kosmeta mejdu zabacite![]()
aз предпочитам да го гледам на расти...найте ли къф е кеф да ти се стичат 500000 тона косми по краката...охх умирам си пък и неам пари си купя дъвка ше си купуам косачка![]()
My end
It justifies my means
All I have to do is delay
I'm given time to evade
The end of the road is my end
It justifies my means
All I have to do is delay
I'm haven't time to evade
THE END OF THE ROAD!
Чувствам се много удобно в кожата си ,когато съм гладко избръсната.Твърдо против съм прически откакто видях една приятелка по бельо и й се виждаше "пътечката",много гадно ми стана .
А ,да ви питам, колко често се бръснете?Аз като казах на една приятелка ,че се бръсна на 2 дни тя ме изгледа изумена и каза ,че се го прави всеки ден.Аз мисля ,че нямам какво да махна още на другия ден .
Формички ала бала... я бе'й бе да не с1м на 15 години.. бр1снача.. рез рез рез х гола глава и т'ва е...
Прическа тип гол охлювкосми не понасям и всякакви формички, лентички и т.н. избягвам.
nz ama mi e mn gadno s kosam4eta brrr...vsi4ko da se maha i tolkova mn po qko e taka
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Всичко махам.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
аз ходя веднъж месечно на кола маска. Веднъж си я направих сама, но друго си е да си опънеш и някой друг да ти свърши работата и то за отричателно време. Махам всичко![]()
А на 16 ли си?Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Левски шампион але але!
axiuaiuxiax ma kvi bykvi4ki kvi ydivitelni kvi cifri axyaxaxaxuauxx i sig trea da se kefime 4e ste na bykvi4ki?![]()
![]()
koi znae kvi obraslqci
![]()
![]()
![]()
![]()
a ina4e....po temata SI4KO TREA DA E GLADKO KATO STAKLO! m daaam i za momi4eta i za mom4eta....! mrazq mom4etata da imat kosmi po korema,po onaq rabota,po gardite,poood mi6nicite....samo po krakata e priemlivo...i to trea da sa mu muskolesti krakata a ne nekvi tanki vilici
![]()
![]()
axioaixoax taa da....mrazq kosmi da ima kadeto i da bilo
![]()
![]()
:P
![]()
![]()