.
Отговор в тема
Страница 4 от 11 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 268
    Махам всичко

На плитки е добре.

Цитирай Първоначално написано от plmn``
    На плитки е добре.
    мн е секси

Махам всичкоо

Цитирай Първоначално написано от *berry*
    Цитирай Първоначално написано от plmn``
    На плитки е добре.
    мн е секси
    как не съм се сетила е тряа да си пусна някой ден да не се бръсна и на плитки ще ги правим вече

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Цитирай Първоначално написано от ironi_sky
    Чисто голичко отдолу, само една дисктретна лентичка или по желание на гаджето ми - буквата му
    +1 Само,че единия път докато го направя това "И" щях да се порежа Нооо се получи супер
    Аз съм с "М"

Град
    Ciampino - Italy

:D

А бе всичко под ножа....

Не е ли да си е гладкичко... :P
    Couse you know your girlfriend wanna be me

xaxaxaxaxa mi maham si4ko s brusna4 po 4esto ma se slu4va i s kola maska kato sum se prigotvila psihi4eski za bolkata xaxaxa 6toto tq hi4 ne e malka
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Обикновенно почиствам всичко(с депилиращ крем защото със самобръсначка стават твърди и....ъъъъъ) Сега обаче ми щукна да си оформя интимна причесчица, за целта оформям ссъ пинсетки а останалото пак със кремче
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

predpo4itam da sam napalno obeskosmena 4ustvam se gola i mi haresva

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от aniezina
    Обикновенно почиствам всичко(с депилиращ крем защото със самобръсначка стават твърди и....ъъъъъ) Сега обаче ми щукна да си оформя интимна причесчица, за целта оформям ссъ пинсетки а останалото пак със кремче
    Hubavo shtukvane.
    Eating isn't cheating - Arnold

estestveno 4e nula nomer...po-higieni4no e,po-udobno i po-krasivo :}
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Мега фен Аватара на amatorium
    Po-dobno da. Nito e po-higienichno, nito po-krasivo.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    BurGasSs 8-)
    Цитирай Първоначално написано от *berry*
    Махам всичко
    +1

Град
    varna
    o az obojavam momicheta s lentichki !!! ama nqkoi put mi zastavat kosmeta mejdu zabacite

Град
    Gabrovo
    aз предпочитам да го гледам на расти...найте ли къф е кеф да ти се стичат 500000 тона косми по краката...охх умирам си пък и неам пари си купя дъвка ше си купуам косачка
    My end
    It justifies my means
    All I have to do is delay
    I'm given time to evade
    The end of the road is my end
    It justifies my means
    All I have to do is delay
    I'm haven't time to evade
    THE END OF THE ROAD!

Чувствам се много удобно в кожата си ,когато съм гладко избръсната.Твърдо против съм прически откакто видях една приятелка по бельо и й се виждаше "пътечката" ,много гадно ми стана .

А ,да ви питам, колко често се бръснете?Аз като казах на една приятелка ,че се бръсна на 2 дни тя ме изгледа изумена и каза ,че се го прави всеки ден.Аз мисля ,че нямам какво да махна още на другия ден .

Град
    РЮАР
    Формички ала бала... я бе'й бе да не с1м на 15 години.. бр1снача.. рез рез рез х гола глава и т'ва е...

Прическа тип гол охлюв косми не понасям и всякакви формички, лентички и т.н. избягвам.

Град
    in my world!
    nz ama mi e mn gadno s kosam4eta brrr...vsi4ko da se maha i tolkova mn po qko e taka
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Всичко махам.
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

аз ходя веднъж месечно на кола маска. Веднъж си я направих сама, но друго си е да си опънеш и някой друг да ти свърши работата и то за отричателно време. Махам всичко

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Формички ала бала... я бе'й бе да не с1м на 15 години.. бр1снача.. рез рез рез х гола глава и т'ва е...
    А на 16 ли си?
    Левски шампион але але!

axiuaiuxiax ma kvi bykvi4ki kvi ydivitelni kvi cifri axyaxaxaxuauxx i sig trea da se kefime 4e ste na bykvi4ki? koi znae kvi obraslqci a ina4e....po temata SI4KO TREA DA E GLADKO KATO STAKLO! m daaam i za momi4eta i za mom4eta....! mrazq mom4etata da imat kosmi po korema,po onaq rabota,po gardite,poood mi6nicite....samo po krakata e priemlivo...i to trea da sa mu muskolesti krakata a ne nekvi tanki vilici axioaixoax taa da....mrazq kosmi da ima kadeto i da bilo :P

Град
    Бургас естествено!
    РИСУВАМ СИ МОНА ЛИЗА
    KORN FOREVER!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си