- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бръснете ли се отдолу или си праите некви формички:)
Първоначално написано от kris4en
и за мен тка е най-добре
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Аз си правя раста.
Кола маска или еплиатор
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
dave da az ot vreme na vreme gi postrigvam s nojicata ama ne gi maham nacqlo 6toto edin pat gi obrasnah i sled tva mn me sarbe6e![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от THeCheRry
![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
аз веднъж-дваж бях си пуснала бразилска лента![]()
И смея да кажа че е много яко да имаш прическа отдолу, някакси придава нов облик на твоята така добре позната слива![]()
Пробвайте.. оформете звездичка или нещо подобно и взеки път като си свалите гащите ще ви лъсва една самодоволна усмивка на лицето![]()
If you want to be my boy, lick my pussy for my joy,
lick it out, lick it down , lick my pussy all around!
момиче съм
Интересно ми е само как точно да я оформя. По темата - махам всичко.Първоначално написано от stefsi
Чисто и просто бръснене...
Кастря всичко...(sun)
Преди дърпах всичко с кола маска, напоследък взех да се "изосмявам" и си правя разни формички. За сега съм с една чертичка, мно е готино, поне според мен. Все пак никой скоро не ме е виждал за да знам и чуждото мнение![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
aniezina може ли да видя формичката![]()
![]()
Най-красивите дрехи се носят, за да бъдат съблечени!
България над ВСИЧКО !!
Коя искаш? Аз ползвам онея за сладките, имам много ама зайчето, слънчицето и детелинката са ми любимитеПървоначално написано от JustYourDr3am
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Има момичета на които им седи много сладко с формички,но аз обичам чисто :п
ПС:ходя на кола маска,но ми се наложи онзи ден да се избръсна.Та да питам (момчетата) много ли е неприятно като едно момиче е избръснато(и леко боцка)а не е перфектно гладка ? И за вас има ли значение дали е бръсната или е ходила на кола маска ?
- Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!
о да изгледи ...
ПП.Момиче с мона лиза долу![]()
![]()
НЕма нищо отдолу.. гладичку..![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
ами мом4е сум и предпо4итам 2-3 санта косъм4ета п0ве4е ми харесва а за тия дето не се бруснат НЕ ВИ ЛИ Е ТОПЛО БЕ ХОРА И НЕ САМО ТОВА...........
мене ме кефи зайчето плайбой и мисля да се татуирам
Lumidee Feat. Pitbull - Crazy
Baby Bash Feat. Pitbull - Outta Control
Chris Brown & Pitbull & Lil Jon - It`s Official
Pitbull - I Know , You Want me
Pitbull feat. Lil Jon - Toma
Inna - On and On
Оформям се и след това с едни спрейчета от секс шопчета си правя различни цветове.Женките като видят и не моат да повярват!
Вива канари...!!
ами и аз махам всичко-иначе е някво гнусно!А момичета кажете ми с какво се обезкосмявате отдолу?-аз с бикче или депилатор, но понякога не става толкова гладко колкото ми се иска! Даите съветче.
ами да аз си правя формичка на стоножка и октопод![]()