- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бръснете ли се отдолу или си праите некви формички:)
Аууу. Един път съм бръснала всичко с бикче и повече НИКОГА!!!![]()
ОТКАЧИХ!!! СУПЕР НРКОМФОРТНО МИ Е!!!![]()
Да правя си. Дори в момента съм със лястовичка
Имам въпрос към момчетата....как се справяте с космите по тестисите ии около тях по сгъвките![]()
![]()
Да,правя си формички!В момента си пускам плитка!!!Първоначално написано от HanoMnaH
![]()
Ходя на кола маска и чистят всичко![]()
The bad guys lie to get in your bed; the good guys lie to get in your heart
Казвала съм и преди...
Най- много обичам да си правя Мона Лиза... но с мустаци. Френския тип - тънки и дълги.
Иначе, ако не това - обичам тайната вечеря. Бях забелязала V формата още преди да излезе "Шифърът на Леонардо"! Ама в пресата не ми ги взеха![]()
абсурт![]()
![]()
![]()
![]()
Естествено, че махам всичко... а тези, които не го правят са ненормални.. най-малкото, че е дискомфортно особено през лятото...
нула номер естествено![]()
+1Първоначално написано от InaPPrEciAbLe
![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
+ 1Първоначално написано от sexfantasy
![]()
аз си ги сплитам на плитки а на края им слагам мъниста в цвят според настроението ми...много приятно подрънкват когата съм с полаа за по специални случай си ги къдря с машата и им слагам блестящ спрей
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more...
Лентичка /вертикална/ или триъгълник задължително. Никога изцяло чиста.
Първоначално написано от Sportexz
пробвала съм с бръснач (и то не изцяло навсякъде) и после съжалих, щот тва нещо не се трайва (сърби ааааадски) и затва на триъгълник и с ножичката...
По-добре използвай от ония кремове депилатоариПървоначално написано от Qnkishhh
![]()
преди бръснача пробвах тях, душко, същата работа. Предполагам, че зависи и от кожата...Въпреки това космите нито ми пречат, нито ме е гнус от тях, така че, който не понася, да се изнася :P
Аз това няма да го изпробвам никога. Хора това е чиста химия и то да си я слагаме там отдолу. Незнам за вас, но аз никога не бих си го сложила.Първоначално написано от beliqsmok
Преди време се бях опитала да си оформя котенце,ама нещо не се получи работата.От тогава махам всичко![]()
махам всичко,гладка съм акто бебешко дупе![]()
![]()
Всичко махам, няма прически няма нищо...
Някой някъде някога намира нещо неземно нереално невероятно..
да естествено
Кой ще ти се занимава да ти прави формички,гладка..![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?