- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бръснете ли се отдолу или си праите некви формички:)
Мислех да си правя ''бразилска лентичка'',ама не ми се занимава,затва бръсна сичко![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Правя си цветенца и зайчета-нямам си друга работа.Веднъж си направих хуй,ама той се оказа по-голям от неговия и му мина музата.
Murzela i lipsata na uset e suzdala v cqla Bulgaria kuturata na golite ohluvi. Beformeni i brusnati slivi derqshti ezika i izglejdashti ednakvo bezformeno i bezharakterno ...
Eating isn't cheating - Arnold
az obi4am da sam gladi4ka i si go brasna seki pat kato se kapq![]()
Eeeee huu e 4e mi se moli6....ama srka...nea shansПървоначално написано от Diablue{F}
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/
Да правя си автопортрет . . . от няколко дена съм раста . .![]()
бъзика настрана: Жилет, 0 номер, край на проблемите (баcи как преобразувах мотото на "имо-тата") Стига с тея тъпи въпроси, бе
![]()
Ами аз всичко махам,ама сега съм си наумила да си направя бразилска лентичка![]()
Shti se moli ....kak pa ne, kva si ta da ti se molqt we alleeeeПървоначално написано от Playlife_f
ti qko se misli6 za nekva pove4e ot dr we smeh
ligla nekva
![]()
![]()
ama s edno sum suglasna s tebe 4e za mom4etata e priemlivo da imat kosmi samo po krakata i to da ne sa nekvi slabotelesni kra4eta
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JiVei, Za DA DraZnisH dRuGiTe ! :P
Плета си плитчициМай ш викам някои ме напрай на дрийдчета
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
оооо аз гледам да съм бръснат под мишници и от доло крака летем ръцете и тях вече требе да обръсна иначе обичам да съм анобл по лицето ! иначе каот гледам някви космати пички не ми е приятно ,но с жените с които лягам проблеми немаме с тея неща
4 и 12т. от правилата
И аз си ги махам на всекъде без на корема(по гърдите неам за моя радост)НО малкият приятел редовного подстригвам както и крачката!
![]()
Любовта,волейбола и downhill-а над всичко!
е да бяхте казали поне за момчета или момичета става въпрос. за мен лично (момче съм) - всичко или обръснато, или подстригано 0 номер (косъмчетата не стават груби пък и не дразни кожата). за момичета вече съм склонен да приема някакво оформяне (лентички, формички и т.н.). и все пак това не значи непроходима джунгла.
Контрацептивни методи, които няма непременно да проработят:
1.Да стискате палци
2.Да имате намерение да го извадите
3.Думи като “Вярвай ми, всичко ще бъде наред”
4.Обвивки от шоколад – мооооля, недейте!
... ааа без никви такива формички ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз си редувам няколко формички/причесчици:
-на спиралка
-на черепче
-на усмихнато личице
-на лицето на една моя много добра приятелка
-на кръстосани вилица и нож
-на с надпис "следващия моля!"
иии мисля,че това беше.......................................... ...
![]()
![]()
По темата:0 номер...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Пълно формички бе, мен!
Правя си тигърчета и зайчето на плейбой, човече...
Иначе най- обичам Мона Лиза да си правя, ама винаги ми става някаква нахилена и само се нервирам, дееба!
едно време (като бях млад) си правех катинарчета от време на време ама сега всичко под щилката
![]()
абе не знам за формички, ама обмислям да си ги боядисам зелени... нещо като храстче да е![]()
Аз ползвам депилатоарче..![]()
![]()
![]()
Доволна съм.
Не се бръсна, защото косъмът става доста груб, когато се премахва чрез ножчета!
Успехче!![]()
![]()
![]()
Ако е като четрилистна детелинка още по хубавоПървоначално написано от zabludeno_pate
Ще носи късмет хихи
Eй, мерси за идеята! : ))) отивам за боя още утре...Първоначално написано от radoslav4o