- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Problemi kakto vinagi
Mi sq mi e mnogo gadno 6tot jivota mi se promeni stra6no mnogo!Imah priqtelki mislih 4e naistina sme takiva no nqkak si te dvete sa mnogo po-razli4ni ot men te slu6at 4alga a az punk ako moga da se izrazq po nakratko.I se skarahme jestoko ve4e 1 mesec ne izlizam s tqh i se podtiskam vse pove4e za6to po4vam da u4a v novo u4ili6te....a i imam kup problemi prosto mi ide da se hvarlq ot nqkade.Neznam jivota mi se promini stra6no mnogo i se pla6a vse pove4e i pove4e...Pak i sega novo u4ili6te 6te trqbva da stavam rano novi hora....qvnu sas biv6ite mi priqtelki ne mi e bilo pisano ve4e da sme zaedno vse taq,no mi adski gadnu za6to poslednoto lqto iskah da go prekaram jestoko a vmesto tova se depresirvam stra6no mnogo,no pone ima koi malko da me ote6a ot vreme na vreme...edin moi priqtel,no toi si ima sobstven jivot i mnogo rqdko se vijdame makra da jivee na 100 metra ot nas...prosto mi se 6te6e da kaja na nqkoi kakvo mi e v dy6ata makar da se pravq 4e sam dobre![]()
Nai-velikoto ne6to,koeto nqkoga 6te nau4e6 e da obi4a6 i da bade6 obi4an v zamiqna!!!m&r