- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Koe predpo4ita6 da pu6i6 ili ne
az pak ni predpo4itam pak i ni 6ta
1 6to da si xabia pari4kite za gluposti
2 jivota si mi e mil i skap za da si go propileq
3 ne vijdam koi znae kva filosofiq
4 cialata 6te se ovonia i sama niama da se traq
5 pak i izpitvam niakakva neponosimost kam tva 4odo na texnikata
tva mai e dostata4no
moia vis6 ideal-sviat bez pu6a4i
Az sum pu6a4ka... I kato se zamislq, ako ne bqh pu6a4ka, pak 6tqh da propu6a. I pu6a, i 6te pu6a, i sa mi se pu6i, ama na6te sa vku6ti i sum v problemaciq. Priqtno mi e, vkusni sa mi cigarite i dori da mojeh, pak nqma6e da gi otkaja. Ne propu6vayte, za da ne razberete za kvo govorq. Kvo e po- qko ot tva da sedne6 s kompaniq v NDK s bira i CIGARI?! Izbiram da pu6a i temata e tupa. Kva e razlikata m/u "Pu6ite li?" i "predpo4itate li da pu6ite?"
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Предпочитам да не пуша и затова не го правя!
"Hominem te esse memento"
по-добре да се гръмна вместо да пуша![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Еми и аз викам,4е цигарите са вредни4ки,а и кат по4неш бая зор ще видиш, докат ги спреш. Та за тва не пуша,щот само тва ми остава-да се мъ4а да ги отказвам.
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Аз претпочитам да пуша, затва и си пафкам![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
Аз много рядко пуша - по 2-3 цигари на седмица,не повече.Не ме кефи и нямам никво желание да пропушвам
sia verno e 4e cigarite sa nai-glupafia narkotik,ma sa mnoo iaki!!!hehe pusha shot mi se pushi i verno e fkusno i ti stafa edno takoa iako...mi da pusha i she si pusha kfo![]()
a nai-iako e sled 4adela za zatapka
![]()
Избрала съм да не пуша.
НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...
da ne pu6a..iskam..ama problema e 4e pu6a...gadno..
blqblq...
ami spored men ne si prav!mislq 4e e ako ne pushish tolkova 4esto(po 5 kutii na den) a po-rqdko,shte si zapazish udovolstvieto....ne znam za vas no tova e moeto mnenie i ot li4en opit vi go kazvam!!!Първоначално написано от konvoec
Ne na pusheneto! Koito iska neka da se troviTova si e pravo na izbor. Az specialno ne pusha, zashtoto e vredno, ne mi haresva, a i mi pre4i na trenirovkite. Zashto mi e da se habq oshte na mladi godini. Kato se navyrtqt godinkite i kato nqma ve4e za kakvo da jiveq shte zapalq edna
Seriozno..dori i priqtelite mi i tezi koito pushat me pou4avat da ne go pravq i te se opitvat da gi sprat, no...dushi4kata si e sviknala s nikotina i si go tyrsi.. A oshte pove4e mrazq pusha4i tip gyzari..deto pushat i te nz-qt shto.
Bydi razli4en! Izlez ot standarta!
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Не и не виждам смисъл да ти тровя здравето, да си хабя парите и времето, да мириша гадно, да ми пожълтяват зъбите, за ми посивява кожата и т.н. Не виждам нищо модерно или гъзарско в пушенето. Не пуша и не смятам да започвам.
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.
amMM poprincip izbiram da ne pu6a i za tui i ne go pravq.. samo ot vreme na vreme kato mi skimne i taka e nai dobre... da de.. to moje bi e nai dobre hi4 da ne se pu6i ama..
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
ne pu6a
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
:P ами аз предпо4итам да не пу6а![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
mne ne pu6a i po-dobre, struva mi se tupo![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
hah d apu6i6 ili ne si e li4en izbor sq:Paz predpo4itam da ne pu6a tutun 6toto e gaden za tyi vzeh da gi namalqvam(se pak pu6a ot dosta vreme)poe4e smisal ima za men pone da pu6a ot dr,6otot ot tqh pone mi staa ne6to a ot obiknovenite ni6to,daje se iznervqm poe4e:P