.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Ne sum vinovna!

Супер фен

Ne sum vinovna!

Neznam dali mqstoto na tazi tema e tuk...no naistina mnogo se interesuvam! V4era kogato bqh v mIRC ne 4atih s nikoi - prosto 4akah edin 4ovek da doide v chata i prez tova vreme bqh v edin sait...i izvednuj kato otidoh v mIRC vijdam 4e sum polu4ila BAN! pi6e 4e sum flood-ila....da da ama ne...az ni6to ne bqh pisala....ujas...i kakvoto i da napravq ne moga da vlqza v 4ata a super mnogo mi se nalaga! Nikoga ne sum se interesuvala ot BAN-a i naistina neznam kak da vlqza v mIRC plss daite mi nqkakuv savet....i nick-a si i identa si promenih - ni6to

Фен
    Град
    Плевен
    И аз съм така .. само че въобще не бях влизал и нищо не бях писал ... и се опитвам да влеза днеска и гледам GLINE бал съм и майката да се надявам че ще ми го оправят ...
    Веднъж нямам нищо,а друг път ми е прекалено много.

sdw@abv.bg

Аааа, ти май не говориш за Ban, а за G-line, знаеш ли?

Споко за flood не е много, може би 1-2 дни, не вярвам да е повече. А ако е, нищо не ти пречи да отидеш при интернет доставчика ти с 5лв. за едно реално IP и готова работата.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Аааа, ти май не говориш за Ban, а за G-line, знаеш ли?

Споко за flood не е много, може би 1-2 дни, не вярвам да е повече. А ако е, нищо не ти пречи да отидеш при интернет доставчика ти с 5лв. за едно реално IP и готова работата.
    Ohh mnogo ti blagodarq...az misleh 4e 6te trqbva da 4akam meseci...hahaa mersi - uspokoih se dosta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си