- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Няма достатъчно контрол!
Уважаеми админи, уважаеми модератори, уважаеми оператори, драги юзери не че имам нещо против канала но със скромния ми опит от 3-4 години в mIRC мога да кажа че канала ви е пълен с тъпи флоодерчета дето си нямат работа и няма достатъчно контрол гледам че има винаги по 2-3-ма които са с оп и ако си вършеха работата щеше да е добре но те спинкат и ето какво става: [13:49] <Cesekarcheto> koq armiq e papagal?
Тфа не е еденичен случай и мога да ви кажа че просто си губите юзери по този начин трябва някой със здрава ръка (като мен) просто да ги няма такива дето не знаят за какво са там
![]()
Мерси за вниманието![]()
Admin-Coki:
Благодаря за предупреждението, ще вземем мерки!
Логовете са премахнати, тъй като в тях има обиждащи реплики.
Тогава просто не е имало никой с оп.![]()
Аз не, че искам да се оправдавам, но даже днеска в 13:49 май нямах интернет и висях пред телевизора, гледайки любимия ми сериал "Мъжкари" хаха.
Не мисля, че е малко контрола, а напълно достатъчен - питай многото пострадали от него, те 100% ще са точно на обратното мнение.Не може да се угоди на всички. :P
не би ли трябвало да има ботове за тая работа???
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Xaxa za kfo sa botove E? Te mogat i sami da se opravqtПървоначално написано от chupacabra:)
I az sum go zabelqzal, 4e operatori mnogo rqdko ima pove4e ot 1, a i kakvi operatori? N.C
![]()
Ae sus zdrave :P
има бот в канала..малко е тих...но има....не знам що не е засякал flood..
а в тва за операторите...може да има и нещо вярно..
![]()
В един друг канал, няма да споменавам името му) има едно много хубаво правили: Оператори които са idle, away или просто ги няма да се deop-ват сами!! Така верно ше си проличи колко всъщност си вършат работата и колко е строг контрола. Айде да приемем тоя случай като изключение....и все пак може и по-добре :P
ииииииииииии голяма работа .... вече панайр дигнахте за глупости...
Така. Първо, благоаря, че има загрижени за канала. Ще се радвам ако се множите и плодите. Ще започна с това, че бота който е сложен там не е с цел да ви ограничава, може да бъде много по-строг, но тогава ще се оплаквате от друго. За операторите, бота е инструктиран да маха оп на оператори, които не са с адднатия си ник. В правилата също така е посочено, че оператор (освен фаундърите) който не се е деоп след като не е на ПЦ-то получава наказание, сигнализирайте за това. МОЛЯ КОГАТО ИМАТЕ КРИТИКИ, НЕ САМО ДА КРИТИКУВАТЕ, А ДА ПРЕДЛАГАТЕ НАЧИН ЗА РАЗРЕШАВАНЕ НА ВЪПРОСА. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕ ИМА ИЗТРИТИ МНЕНИЯ.Първоначално написано от Momchenceto
·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·