- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Снимки на Парис Хилтън преди да стане популярна
Така...тъй като видях,че доста хора в този форум й се кефят(забелязах много нейни подписи и аватари)реших да видите какво е представлявала преди да се прочуе толкова.
![]()
![]()
![]()
фсе си е грозна мен ако питате![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Съгласна. Сега просто носи повече грим ... ама не ме кефиПървоначално написано от chupacabra:)
![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Подкрепям напълно Chupacabra![]()
Светът е оцелял, защото се е смял !
http://www.studentskigrad.com http://www.e-bane.net
http://www.audibg.com
http://www.setcom.bg
http://www.kredor.com/lat2bg/ Стига с тази шльокавица
кво пък разбират жените от жени .. всяка казва за своята конкурентка, че е по грозна.
.. :)
и нещо което може би не знаете
Парис Хилтън, ще се жени за Парис Лацис ;)
ест бащата на Парис Лацис е гръцки магнат :)
две от най големите империи се събират чрез брака на децата си :)
Пий Бира За Да Станеш Човек
Всъщност на първата снимка повече ме кефи старата Парис.Иначе по принцип не съм и голяма фенка-някакси много искуствена ми изглежда![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Първоначално написано от chupacabra:)
И на мен не ми харесва.
ххахах яко е
ма мен са ме кефи
![]()
![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
kakvo da vi kaja...grimut opredeleno pravi 4udesa![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
:) имаше един филм .. за едно момиче, .. гримиьорка.Първоначално написано от miloto_girl-4e
гримираше мъртвите .. така, че да изглеждат на някой от най известните актьори или знаменитости :)
гримът наистина прави чудеса..
но това е до едно време .. след това всички стават като лили иванова,
с комплекс, че не са захабени
Пий Бира За Да Станеш Човек
ми нормално е да се "разкраси" и да положи усилия за външния си вид. макар и не особено успешни![]()
само не ми казвайте, че ако някой от вас получи нейните пари ще си остане същият и няма да поправи някой и друг дефект в себе си![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
И с грим, и без грим - не ми харесва
Бтв, малко ми убягва смисъла на темата, тъй като тя не е първата нито последната звезда с такава промяна на външността.
Животът е прекрасен
blqqqq...no comment.Gadost
!!!PEACE!!!
Ей,няма по-лошо от черната женска завист.Бах мааму!
Парис си е пиченце отвсякъде.Който е гледал записите как се шиба,особено какви бабалюги върти,знае за кво иде реч.
ПАРИС РУЛИРА !
Аз съм **** терорист,защото знам кое е най-добро за **** ми !
Admin-Coki:
Подобни нецензурирани думи са забранени.
![]()
![]()
WOW!!!Lele, Tazi hi4 ne e grozna....
![]()
I CAN'T GET NO SLEEP
Пфффффф.... Мен пък ме кефиИ аз като дете съм била като идиотче (не че са съм крастаица
), а и за мен не е важно каква е била, а каква е :P
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
добре, че пластичната хирургия се развива.![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
100% всички дето се изказвате колко е зле Парис Хилтон сте двойно по-грозни от нея. Някой е намерил най-гадните и снимки и аре са колко е грозна. Я си подгледнете ваще снимки, където не се излезли добре и ще се изплашите. Е т'ва поне се успокоявате за гърба на известните.
Death gotta be easy, 'cause life is hard
xexxe...qkoo
naivni ste a?
ako nqkoi normalen 4ovek povqrva 4e tova e edna i sy6ta macka!!?
Lesno e da vzeme6 snimka na nqkva devoika..s ne osobeno izrazeni fizi4eski danni...be s drugi dumi leko grozna, da q sloji6 do snimka na paris ...predi/sled,...i da vika6 "skiii kva promqna"
Promqna v slu4aq nqma...ima samo gadnata 6egi4ka na nqkoi si...molq vi ta tq dori e s razli4en cvqt na o4ite....kafqvi/sini....
Ama vie naistina li vqrvate 4e tova e tq?!!!Ne kazvam 4e e super gotina no takava drasti4na razluika......ne mi se vqrva!a i ako vie imahte parite i na dali 6te6e da vi interesuva kak izglejdate!??
LOVE IS LIKE WAR!EASY TO START,HARD TO END,IMPOSSIBLE TO FORGET!
ХА-ХА-хаааа,ти каква си,адвокат на Парис Хилтън ли?Нито сме по-грозни от нея,нито съм тръгнала да злобея срещу някоя kоято въобще не ми "бърка" никъде,просто за информация прилагам тези снимки(за теб го правя чочкаПървоначално написано от Sportexz
,за да пообркам малко представата ти за светЪ,където всичко е Розово)
Нищо не е така като го виждаш...Illusion babyyyy...
P.S.Никой не казва,че момичето е грозно,НО те приканвам да посетиш нашта столицата,да се разходиш малко по улиците,стискам палци да посетиш и някои клуб,та да видиш какво е красива жена.После ще видим дали ще си мислиш,че злобеем срещу Парис или просто говорим ИСТИНАТА.
за пръв път ли чуваш че на парис сините очички са ЛЕЩИ!?Първоначално написано от [babyunderground
![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Sportexz слънце помисли преди да се изкажеш да си видял някаде някоя да е казала, че е по-хубава от Парис? Не. Но пък аз съм 100% сигурна, че всяко едно момиче което се изкава може да не е по-хубаво, но е много по-естествено, което определено го прави много по-чаровно от една намацана "звезда".
[babyunderground] не сме наивни, а сме реалисти погледни всяка една черта на лицето и ще се убедиш. И все пак както казах по-горе добре, че пластичната хирургия се развива.
alien_f не си права! Точно хората които имат пари трябва да изглеждат добре. Защо ли? Защото те се имат за елита на обществото, а те се следят постоянно от медиите и точно за това не трябва да си позволяват да изглеждат зле. А ако изглеждат то.. си е човешко. Честно казано и с пари и без.. все ми е тая как изглеждам.
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Това никой ли е?Първоначално написано от ForBidden
Първоначално написано от chupacabra:)
Първоначално написано от neutravlad
Първоначално написано от Soul^Fly^F
И съм сигурен, че некой от тея като вас, които им дотавя удоволтвие да докажат, че Парис е грозна, а те за корицата на списание Красавица са, дане казвам по-лоши думи, доста по грозновати от нея и с и без грим. И не сам адвокат ама ви се чудя на акъла и на извратеното доставяне на удоволствие като я оплюете.Първоначално написано от aBeP4eTo
Death gotta be easy, 'cause life is hard