.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Тема: ve4eren 4as

ve4eren 4as

q kajete sega imateli ve4er 4as i v kolko e toi!?
    az li4no nqmam ve4er 4as i nikoga ne sum imala i nqma da imam

Фен
    Град
    Вкъщи
    I kakvo znachenie ima nemoga da razbera. To da ne zavisi ot nas? (za nepylnoletnite govorq). Nqmam vecheren chas i ne sym imala, no gledam i da ne prekalqvam
    Метална нежност в плътта ми се впива, без кръв, без болка, но убива!!

ludi4ka
    Guest
    az ve4eren 4as nqmam, poradi prostata pri4ina, 4e roditelite mi imat dostata4no doverie v men. no vse pak si pravq tryda da gi yvedomqvam kade hodq - i zatova te sa spokoini i ne mi postavqt ograni4eniq. za smetka na tova imam edna priqtelka, koqto prez lqtoto trqbva da se pribira v 9!!! osven tova, kogato izlezem nqkade po centara (ako q pysnat) maika i na polovin 4as zvani da i vika da se pribirame i da q pita kade sme.

Голям фен
    Ne nqmam ve4eren 4as!Kogato izlizam nqkude prez noshta prosto kazvam 4e izlizam i koga shte se pribera(i dali izobshte shte se pribera)....nashte sa mn razbrani roditeli...

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Не,нямам вечерен час.Пребирам се когато ми се прибира.

Супер фен
    Град
    Ups & Downs

mi principno s na6te sme s erazbrali da se pribiram kym 23 i ne6to i ako nqma namerenie da se pribera togava da im se obadq ili kato izlqza o6te da im kaja ina4e kato zema nqkolko dena da ne se pribera i posle malko mi se nervqt ama im minava
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Град
    Varna,varna ot tam idvam az.. v BG tova e nai-hubavata 4ast! :)
    аз пък имам и тои е до 22:00
    маика ми няма нищо против да оставам до кусно ама баща ми ....
    а се пак съм и моми4е и съм на 14,но кво да се прави..аз за ко мислите 4е искам да стана колкото се може по-бързо на 17 или 18 год. да си правя кото искаммм... КЕФфФффФ
    C Teb dA b1Da BcEku 4Ac,ToBa }|{adYBaM CaMo a3

свършвам работа в двапрез нощта и ако наще ми кажат да се прибера преди това би било брутално

иначе по принцип като ще ходя някъде трябва да им кажа кога ще се прибера за да знаят. аз си определям часа, но съм длъжна да го спазя. зимата когато съм на училище гледам да не хойкам много много по дискотеки...
    абе ако взема да прекалявам наще много набързо ми режат квитанциите по принцип...но това лято направо се улях и заради това много се карам с тях.
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    ne sam imal .. qmam i nqma da imam .. .tva e BG ... uj ima zakoni za ve4erniq 4as - visql sam v kafene do 5:00 sutrinta - imashe i ohrana- nikoi nishto ne mi kaza
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Град
    На оня свят
    Тва с вечерния час е мн глупаво. Интересното е че повечето тука нямат такъв. Ама фацата е да накарате мама и тате да ви вярват. Ама тва не става така лесно както със Симеочо. Ако им кажете "Вервайте ми!" по-скоро ще си останете в къщи отколкото да си спечелите малко повече време за купонче.
    Аз съм малко отделен случай, защото живея на квартира и се прибирам само събота и неделя при родителите ми. Тва всъщност означава, че през седмицата няма кой да ме контролира. Е, не прекалявам защото знам че не са ме пратили да обикалям дискотеките ама се случва и тва
    Майка ми е на принципа - като си при мен ще ми казваш кога ще се прибереш и няма проблем, а когато си си във Варна - прави каквото искаш!!! Така че сега само казвам кога ще се прибера и долу-горе къде съм! На всички които имат вечер час пожелавам да накарат родителите си да им повярват най-сетне!!!

По-добре да плачеш след удър от приятел отколкото да се радваш на целувката на врага!

ами никога не съм имала вечерен час!просто като излизам някъде казвам към колко ще се прибера и нямам повече грижи

Guest
    Ами за жалост имам До 22.00,а на купон до 22.30

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от Girl Dream
    Ами за жалост имам До 22.00,а на купон до 22.30

И аз съм като теб, ама за купони се уговарям с тях и ме пускат до към 2-3 или да остана да спя там Много гадно, моите родители са истински консерви

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
    Guest
    tova ne zavisi to nas no kolkoto i va6te dane ti postavqt ve4eren 4as ne trqbva da prekalqva6 za da ne ti slojat.az li4no nqmam

Град
    maina town :D
    ами нямам определен но до 9 30 се прибирам че бащата ..иначе като го няма МАма не ми праи проблем и се прибирам по късно

pffyy

az imam ve4eren 4as do 8 4asa
    a znaete li na kolko sum godini-16 ahahahah sme6no e
    za tfa ne moa da ponasqm na6te 6te gi YBIQ
    People=SHIT!!!

nqmam az sam na 17

Супер фен Аватара на maybelline
    Аз нямам вечерен час.Обаче когато съм навън по тъмно,майка ми винаги трябва да знае,че съм на безопасно място с безопасни хора и също така - кога ще се прибера.Обикновено се прибирам към полунощ(на ненавършени 16 съм),но гледам да не е всеки ден,за да не изнервям нашите.Ако си на 13,има време да ти кажат "До еди-кога-си да си се прибрала" - това си е точно вечерен час.

Вечерен час нямам.Трябва просто да знаят, че съм вунка.

BOTEV FOREVER!!!!!!
    #6_a_6
    #Botev_forever
    #bia4i
    Have a Nice Chat!!!!!!

Guest
    Ми час нямам, но обикновеннНнно казвам в колко ще се прибера, или се чуваме по телчето. Не ме задължава мамчето ми. Правя го защото аз искам

Мне наще вече нямат такава възможност..Понякога изчезвам за 2-3 дена и дори не ми званят вече...Като си спомням като малка татко все викаше като се стъмни вънка да си вкъщи ех как съм ги слушала де ми е бил акала...

Нямам вечерен час и никога не съм имала. Имам достатъчно свобода и доверие от страна на родителите си. И разбира се, се старая да не ги разочаровам.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Вечерен час нямам,и съобразявам да си се прибирам по едно нормално за годините ми време.Към 12 вечерта,евентуално ако искам да остана до по-късно говоря с нашите и проблема е решен.Важно е да знаят къде съм и с кого.

ay naposleduk nqmam ... osobeno kaato izlqza pred bloka... maika kazva "v 9 da si si vkushti" pribiram se v 10 i neshto kara se ama.. pone sum sedqla navun s tati nqmam takiva problemi toi ne mi e nalojil ve4eren 4as shtot mi ima doverie.. predpolagam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си