- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ve4eren 4as
Ми попринцип тряя да имам ма аз мн рядко го спазвам.Казват ми да си тука до 11-11 и нещо ма аз съм се прибирал и след 1 когато е имало купон.Аз съм на 15 така че това не е чак толкова често срещано явление.Иначе ако съм някъде в махалата или още по-добре пред блока мога да си седя и до 5 ако искам.Никой не ми праи проблеми.Баща ми искаше нещо да ме ограничава до 10 и половина но го разубедих.![]()
В интерес на истината никога не съм имала вечерен час, дори и като по-малка. Имала съм доста свобода, пък и голямо доверие от страна на родителите си, за което съм им много благодарна.
и азПървоначално написано от mis_marry_jane_13
![]()
аз имам моят е до 12 мама не ми прави проблем ... но баща ми да ..
eMo iS NoT JuSt a StyLe iT'S My LiFe!!!
ami az nqmam to4no opredelen ve4eren 4as ,no na6te mn mi mrunkat mn sa pritesnitelni za `gorkoto detence,kolko lo6i hora ima po toq svqt blq blq`mn sa mi dosadni v takia momenti i to4no togava stavat karanicite i az ofeikam nanqkade bez da mi puka ama posle...
![]()
На 13 години сам и вечерният ми час е 11![]()
_____
| \
| O
| /|\
| /\
| Той слушаше ЧАЛГA!!!
15 sam ama nqmam opredelen vecheren chas
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
21.00![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На колко си години ?Първоначално написано от summer_gir1
![]()
_____
| \
| O
| /|\
| /\
| Той слушаше ЧАЛГA!!!
ьььььььццццжжжжжжжжжжж
Amiii zimata mi be6e 9 4asa, lqtoto 10.30 max, a mnogo rqdko do 11. Govorq kato sam v London....A kato sam v Bg e vinagi razli4no!
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Нямам вечерен час, защото не ме пускат да излизам вечер.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
еми ако съм на диско(която свършва в 9:30) вечерния ми час е 10:15 макс, а ако съм в квартала с фр до 9:45 някъде...но през ваканцията ще ми е до 10 и нещо :P
i az sam po princip do 22.30 no pove4eto pati sam se pribirala dori po rano..abe,ako zakasneq im se obajdam na na6te..strog ve4eren 4as nqmqm nai ve4e si stoq do 22.00...ama to e spored -zavisi
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Зависи къде съм и с кого съм.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
aaaaaaaaaaaaaaaПървоначално написано от ЕPu
basi tupotoooo mene ako ne me puskaxa nali 6tqx da gi potro6im ot boi v ku6ti be.....
![]()
![]()
![]()
Аз нямам вечерен час наште ми имат доверие обаче и аз не седа до много късно тай че
Не нямам ... просто звънкам един телефон и казвам, че няма да се пребирам ... случвало се е да не се пребирам по цели седмици ... никакъв проблем ( но на тази възраст ) ... bb![]()
... k33p w@lkinG ...