- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Глобалното затопляне!
А дори може и да спре,а спре ли ....
Гълфстрийм не е поток, а течение.Първоначално написано от NumSkull
И то би се изстудило ако айсберга е в неговто начало. А Гълфстрийм се заражда в Мексиканския залив и продължава до Евпора чак до Скандинавия. Тоест ще се изстуди само там.
Death gotta be easy, 'cause life is hard
В бързината...Дано всичко да не е вярно,но са го казали в САЩ по CNN,ще видим утрр по новините.Аз не съм учен и незнам
Аз знам от хора(които разбират макар и не много) ,че Бълграия е биал в субтропичният пояс .но след цунамито в Индия Шри Ланка и другите някви плочи се разместили и така българия попада в ТРОПИЧЕН поясТова вече ще е нормално
Колкото и да не ни се иска;(
България беше и все още е в континенталния умерен пояс.Първоначално написано от HanoMnaH
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Тогава защо нямаме пролет и есен?Първоначално написано от Sportexz
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Силно казано е, че нямаме. Имаме си пак, но са по слабо изразени..сякаш..именно поради причината, че всичко се променя. И както Спортекс казва, че сме в умерение пояс...скоро (разбирайте след доста десетилетия) може да не сме вече, а наистина да станем като тропиците. Както е тръгнало с тея дъждове...Първоначално написано от aBeP4eTo
In such ugly times, the only true protest is beauty!
![]()
![]()
![]()
леле...
четох всичките 3 страници...на няква депресираща музичка на Еня май![]()
Това,което се случва наистина е тревожно...
Нищо не мога да допълня след всичко,което изписахте...![]()
![]()
KakTo sE kaZVa.. kORaBa pOtUVa BavNo, vOdA sHTE iMa zA VsichKi. VsichKO e zaGuBeNO, pO LOshO iDva, nO Ne mE eBE... kVO kaTO uMRa ?