.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    А дори може и да спре,а спре ли ....

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от NumSkull
    Еми по простата причина,че горе-долъ след толова време ще стигне потока,а потока като стане ледено студен...
    Гълфстрийм не е поток, а течение.
    И то би се изстудило ако айсберга е в неговто начало. А Гълфстрийм се заражда в Мексиканския залив и продължава до Евпора чак до Скандинавия. Тоест ще се изстуди само там.
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

В бързината...Дано всичко да не е вярно,но са го казали в САЩ по CNN,ще видим утрр по новините.Аз не съм учен и незнам

Аз знам от хора(които разбират макар и не много) ,че Бълграия е биал в субтропичният пояс .но след цунамито в Индия Шри Ланка и другите някви плочи се разместили и така българия попада в ТРОПИЧЕН поясТова вече ще е нормалноКолкото и да не ни се иска;(

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от HanoMnaH
    Аз знам от хора(които разбират макар и не много) ,че Бълграия е биал в субтропичният пояс .но след цунамито в Индия Шри Ланка и другите някви плочи се разместили и така българия попада в ТРОПИЧЕН поясТова вече ще е нормалноКолкото и да не ни се иска;(
    България беше и все още е в континенталния умерен пояс.
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Sportexz
    Тогава защо нямаме пролет и есен?
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Повече от фен
    Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от aBeP4eTo
    Цитирай Първоначално написано от Sportexz
    Тогава защо нямаме пролет и есен?
    Силно казано е, че нямаме. Имаме си пак, но са по слабо изразени..сякаш..именно поради причината, че всичко се променя. И както Спортекс казва, че сме в умерение пояс...скоро (разбирайте след доста десетилетия) може да не сме вече, а наистина да станем като тропиците. Както е тръгнало с тея дъждове...
    In such ugly times, the only true protest is beauty!

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS

леле...
    четох всичките 3 страници...на няква депресираща музичка на Еня май
    Това,което се случва наистина е тревожно...
    Нищо не мога да допълня след всичко,което изписахте...

Супер фен
    KakTo sE kaZVa.. kORaBa pOtUVa BavNo, vOdA sHTE iMa zA VsichKi. VsichKO e zaGuBeNO, pO LOshO iDva, nO Ne mE eBE... kVO kaTO uMRa ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си