- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Глобалното затопляне!
Хора усещате ли се колко е странно времето това лято? Кога България помни толкова дъждове?? Това може да се пише като аномалия...аномалия е нещо което е много необичайно, много рядко, и което въобще не е характерно! Но когато почват да се появяват такива аномалии всяка година те вече не са аномалии!! Промяната в климата е световна тенденция...не само ние страдаме от кофти време! Не знам за вас ма тея дни като не спря да вали 3 дни се замислих много сериозно...това не е просто кофти време...тепъва времето ще става все по-странно и по-странно! За жалост това не се отразява добре на никой! Някой беше казал че сме щели да се адаптираме, да ама не! Когато стане рязка промяна (а това е доста рязко на фона на нормалното) животните не се адаптират ами умират! Едно е да се адаптираш към някаква промяна за 1 000 000 години това е нормално..но ако същата промяна се случи за 50 години? Точно това става в момента! Доказано е от учените...това което се е променило на Земята за 50 години за този момент, в нормално състояние трябва да стане за 1 000 000 години. Няма нищо по-силно от природата! Още не сме изпитали пълната и сила! На последната среща на Г-8 беше обсъждан проблема с глобалното затопляне и четох че това до което те са стигнали като извод е повече от тревожно...а ве пак това не е кой да е а Г-8. Климата се променя супер бързо! Ледниците на двата полюса се топят все по-бързо и по-бързо .... като казва бързо значи наистина бързо...представете си как всекидневно се откъсват стотици тонове лед в морето, а те са като две люлки на климата на Земята. Почвам да се съмнявам че ще доживея до дълбока старост .... както е тръгнало с тази скорост след 30 години времето ще е коренно различно! Не знам за вас но аз се плаша, защото като гледам какви природни бедствия има се замислям има ли нещо по-ужасно от това! Какво мислите по върпоса вие?
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!