ужас направо се плаша от мисленето на някой хора тук. Първо искам да кажа, че бях пуснала подобна тема преди 2 години след като бях гледала "След утрешния ден" и без силно притеснена. Тогава всички от форума казаха "спокоино". Е да ама вече не е спокоино!
NumSkull естествено, че ние сме виновни за глобалното затопляне. То се дълги на това колко слъцето ни нагрява. А то не ни нагрява пряко, защото имаме озонов слои, а ние замърсяваме страшно много въздуха и в озона се образува дупка която нараства с всеки изминал ден. Всички парфюми, коли, техники...всичко замърсява и озоновата дупка става все по-голям проблем. И най-лошото е, че всички осъзнава какво става и никой нищо не прави.
А според мен дъждовете тази година се дължат на друго или просто това си е някаква моя теория която измислих :P Значи при голямото заметресение в Шри Ланка и последвалото цунами земната ос се е изместила => ние вече се намираме в друг пояс не в умерения както бяхме до скоро. Сега просто ние преминаваме в друг климаничен пояс и затова вече няма и пролет и есен по-скоро преминаваме към тропическия климат, а приспособяването е най-трудното нещо. Реално може и растителноста ни да се промени, може скоро вместо бор и тополи да гледаме палми и банани.