Нещата,които ме карат да се усмихвам са много и незнам как ще успея да ги събера в 10 места,но все пак ще опитам! :P
1.Дебелите бебенца с тръпчинки по цялото тяло.Обожавам ги! :P Толкова са сладки и мекички.Умирам си за такива бебета,като това от рекламата на 7 Days например.
2.Приятелите ми.Те постоянно и ежеминутно,ме карат да се усмихвам и да се смея.Правят ме много щастлива,прави ме много щастлива и самия факт,че са до мен и ме подкрепят.Ужасно много ги обичам!
3.Семейството ми.Те са хората,които винаги са в състояние да ме размеят и да ме развеселят.Също така и да повдигнат духа ми,когато ми е тежко по една или друга причина.Незнам какво бих правила без тях!
4.Животните.Много ги обичам,особено,когато са малки.Изпадам в лудо умиление при вида на малко котенце или кученце.Даже понякога ходя по разни зоо магазини,без да си купувам,а просто,за да им се порадвам,макар и за кратко.
5.Слънцето.Невероятно много обичам времето да е топло и слънчево и затова много обичам и слънцето.Понякога се събуждам рано,на изгрев слънце и като го видя да се подава на хоризонта и да огрява с лъчите си земята,винаги се усмихвам.
6.Нечия чужда усмивка.Нали знаете,че усмивката е заразителна?Е,поне при мен определено е така.Винаги,когато някой друг се усмихне,аз също го правя.
7.Успеха.Когато постигна нещо с много усилия и трудът ми бъде възнаграден,винаги се усмихвам.И си ходя с тази усмивка дни наред. :P
8.Хубавата музика.Понякога,слушайки си някоя от любимите ми песни се усмихвам.Обичам да се заслушвам в текста и когато в него открия някоя истина,си припомням,че има за какво да се живее и,че живота е ужасно хубав!
9.Някоя моя издънка.Често ми се случва,като направя някаква беля да се усмихна.Това е най-бързия начин да излезеш от неудобното положение.
10.Щастието на другите.Много често се усмихвам,когато някой друг е щастлив.Неговата радост по някакъв начин се предава и на мен и съответно и аз ставам щаслива..и се усмихвам!