.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: tanci

Hybrid View

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    osven hooney, i zaslujisi go, mn qk film za tanci e Step Up az su6to treniram tanci i opredeleno e nai qkoto ne6to na sveta .... :P
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Guest

Re: tanci

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Zdrasti! Az ujasno mnogo obi4am da tancuvam, oba4e na6te ne mi davat da hodq na tanci. 6te mi kajete li ot kade moga da si izteglq film4e ili ne6to takova sas tanci, ama ne nqkvi gadni-4a 4a 4a ili salca, ami takiva moderni ako me razbirate. 6te sam vi mnogo blagodarna
    ami filma STEP UP i pulen s moderni tanci i e super ama suuuoer qk film jestok e gledai go

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SpAcE_LaDy
    Майките ви не ви дават? Леле! Моята преди време ме записа НАСИЛА на танци.. на модерен балет по-точно, в моя случай АЗ бях против и не исках в никакъв случай да танцувам.. ама то какво стана.. айка ми ме записа, хареса ми.. 4 години и половина тренирах, но спряг.. защото тренирах в Роберта Балет и там никой не се занимаваше с моята група и просто изостанахме и нямаше смисъл повече да тренирам.. сега от половин месец тренирам хип-хоп танци и съм мн надъхана.. ако ви интересъват такива танци пишете ми.. още се събираме групата намира се в студентски град срещу картинга - Easy Club-a, вс събота и неделя за 1 час (това време ще се увеличи най-вероятно) и месечната такса е 30лв. адски ме кефииииии
    А филм.. ми те ги казаха вече.. аз съм гледала обаче смао Honey & You got served. адски готини са )) гледай ги

i az trenirah v roberta balet, ama se otkazah po su6tite pri4ini! qvno sme bili v edna grupa!!!

темата е стара.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си