- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какав алкохол предпо4итате..?
сажалявам ако има друга такава тема..ае ся си кайете кав алкохол предпо4итате и някакави коктеиили които ви кефят
![]()
Бира![]()
ми само водка и бира въобще не обичам.
ееее моите любими ги нямапия бира и вино...всякакъв по-твърд алкохол от сорта на водка и джин ми е гаден...ааа и мартини обичам абе такива по-мекички питиета или пък слабоалкохолен коктейл....веднъж ми бяха направили един страхотен със сок от боровинки,пъпеш май,ананас и някви такива още сокове и малко водка...беше перфектен
*ThE~WorLd~Is~MinE*
по принцип по купони или квартални кръчми мога да изпия до 500гр водка. но на по-публични места пия сухо мартини, пуша пурети и ходя с изправени рамене...![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Не бългърски...Първоначално написано от IdiOtKa
Absolut Vanilla С ананас.
Malibu пак с ананас.
И класиката Джинче с тоник![]()
Death gotta be easy, 'cause life is hard
bira, vodka![]()
водка + Sprite и Текила с лимон и сол![]()
ot vsi4kite deto sa tuka nai mi haresvat djin i tekila [; ma glasuvah za tekila de [;
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
биричка...
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
аз пак си падам по джина и текилата ..водакта не6то мно мно не ми харесва .... а ина4е тея бира и вино не сам ги писала ..писала сам по твардите алкохоли![]()
водка...любимите ми са absolut vanilia i zelen sobieski или sobieski vanilia.водка най обичам...и текила също не отказвам
![]()
Образът на милото дете,нявга озарило моя праг,в спомена възкръсва-чист и драг-и скръбта расте, расте, расте...
Винаги ще те помним,мила Ани!![]()
kakyv predpo4itam li ? Vinagi doma6enRakel (rakiq za tiq deto ne cepqt) nai-ve4e
Lesno sa prai, ot si4ko sa prai
Deto ima ena prikazka
Laina da sa, zahar kat ima rakela staa
![]()
Що нямаше винце?Иначе всичко пия, ама без ракия, текила и уиски. Това си е спирт! Водката и тя, ама иначе с кола или портокалов сок върви
![]()
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Значи нищо не пиеш.... т'ва уискито и текилката са много важни за развитието на младия организъм - не трябва да бъде лишаван от тях. Грехота е!Първоначално написано от Bimper-ska
Да бе, ама ти виждал ли си мексиканска текила??? Щото аз да - в ботилката имаше една МНОГО ТЛЪСТА ГЪСЕНИЦА, затова вече не ща да видя текила! А уискито си е чиста ракия, само че не българска.Първоначално написано от Sportexz
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Сега сериозно. Истинското уиски(и 3те вида и особено скочът) са много полезни и не случайно е толкова скъпо и по-целия свят тузарите го пият. Естествено говоря за количество 50-100мл дневно. Особено полезно е за сърдечно болните.Първоначално написано от Bimper-ska
ракия
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Az poprincip ne piq chak tolkova mnogo no vse pak klonq kum tekila i vermut /p.s zashto vermuta go nqma v anketata../
Правете любов,не война..
и не предавайте приятелите си!
[/img]http://www.zulumoon.com/butterfly-jewelry.asp[/img]
Тая година кът бях на екскурзия опитах Мартини,Космополитън,Блъди Мери ,и някво японско питие,мъъъ незнам как се казваше.Тааа общо взето това са теа
и бира,и водка с тоник и лимон
![]()
![]()
![]()
![]()
PO princip bira...ama glasuvah za vodkata
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
В казан си се пеклаа по трабичка текла РАКИЙЧИЦААААА.. ракийка рулз мога да ви кажа ..мога да си пия цяла вечер .. абе и водка аа и водка.. да си ги посмешвам еи така обичкам..
т. 2, 9
Аз вече от месец и нещо не пия.
Иначе обичам биричка и редовно си пийвах преди (в жегите най-вече). Също така бяло и червено вино много обичам.Джин с тоник и лимонче...ммм...и водка със сокче(задължително сокче, че с Cola, Fanta и т.н. не ме кефи) - много ги обичам.
По принцип не съм голям фен на ракийката, но понякога изпитвам непреодолимо желание за ракия, незнам защо, но единственото, което искам е ракия.
![]()
Най-много от всичко мразя текилата! От една чаша и то не само текила, ами беше някво коктейлче ("Текила сънрайз" май) ми се завъртя главата.Това е единственото нещо, което признавам си - не мога да пия! Пред 2-3 месеца и от 2 глътки щях да се издрайфам на леглото.
![]()