- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какав алкохол предпо4итате..?
estestveno che domashna rakiika za kude bez neya![]()
Жин![]()
Where we're going, we won't need eyes to see.
Predpo4itam Tekilata pred vodkata
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Абе тоя зелен Собиески е отврат аз само като го помириша и ми се драйфа и незнам що толкоз хора му се кефят?!Първоначално написано от HouseMania
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Водка, Уиски, Ракия!
Мъжа се познава по делата!
*
Бъди Мъж и на думата си дръж!
*
Думата е равна на договор!
*
Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
*
Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
*** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!
Ми аз пия абсулютно всичко без.Ама най-вече Водка Ракия и Бира,а зимата вместо бира вино
Ми 1на МЕнта за ОтСкок и после ВодКаВодКАта РуЛЗзЗ
![]()
Цеко Сифоня е ебати купоня
-> НещастникПървоначално написано от CuST0M1z3
- От тези изброени предпочитам водката,макар,че аз не пия много алкохол само биричка.
Предпочитам бира...ама от тея изброените ми пасва текилата...![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
Текила!!!!!
GeT RiCh oR DiE TrYin` ...
predpo4itam da piq tekila ot kolkoto vodka![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Чаша горещо черно кафе.
не сам предполагала 4е тая тема 6те ви е толкова интересна ..но ина4е много се радвам ..
там сам писала само тжардите алкохоли ..вапреки 4е не са изброени вси4ките 6тото тогава за пове4е не се сетих ... ли4но аз от тях наи мно пия текила и джин ! а водката е питието което наи малко пия ..просто смятам 4е тва е наи ужасното не6то сред алкохолите ! просто не ме кефи водката ...вапреки 4е ся като се замисля ако пия мове ми харес 6тото не сам пила водка от 1 година ..
тря пробвам ..ама воб6те не я оби4ам
![]()
Водка, Ром, Бърбън , Уиски , Бира и т.н.
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
Водка,пинаколада и може би уиски...
aa werno we pina kolada e mno qko ...mai sam go zabraila ......
Нито едно от изброените.Пия вино и ракия.
Не пия.
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.
О, да пинаколада е страхотен алкохол...Първоначално написано от didenceto
бас ловя, че уиски не си пила, а и да пиеш няма да ти хареса!
az sam pila ama ne me kefi predpo4itam pina koladata ! ama liskite opredeleno ne me kefi vodkata sa6to ..i 100% za taq tema sa glasuvali nqkvi 14-15 godi6ni deto o6te ne razbirat kolko 6ibana e vodkata ... neznam az karo bqh v fazata kogato pieh kat luda se kefih na vodkata ..ama sled kato se slu4iha nqkoi ne6ta i ve4e ne piq vodka ... mno gaden alkohol e vodkata !! predpo4itam liski pred vodka ... i tekila pred liski .... a lubimite sa mi tekila ,djin , pinakolada ...Първоначално написано от Неактивния
Ти неразбра ли, че пинаколадата не е никакъв алкохол и не е "лиски", а уиски!Първоначално написано от Анонимко
най-любимото ми е текилата,бирата и доброто уиски също(ама не Black Ram).но напоследък и водка+спрайт
На този свят никой не умира девствен-живота преебава всички!!!
Aз ще успея! Не го казвам от самонадеяност, просто вярвам в себе си!
ARNOLD SCHWARZENEGGER