- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какав алкохол предпо4итате..?
Е как бе ликьор е.Ама доста трудно ше се напиеш с неяПървоначално написано от Неактивния
![]()
Абе вие май не сте пили... първо това е коктейл и в него има ром и той е колкото да не е без хич!Първоначално написано от WannaBe
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Jack Daniels
Tennessee Whiskey
Е тва е истината![]()
Ама и Absolut с доматен сок не е лошо.
Горди сме, че сме пловдивчани и с това, което правим за града си!!!
Admin-Coki:
Големината на снимката в подписа ти е недопустима!
obojavam
BIRA S VODKA
Пич, тва е най-големия бъркочПървоначално написано от MINI
![]()
Горди сме, че сме пловдивчани и с това, което правим за града си!!!
Admin-Coki:
Големината на снимката в подписа ти е недопустима!
Бяло вино
It's not the age that matters - it's the life in your years...
direktno po teamta :
vodka, baby ,vodka
Dominator !!
аххахха четете :
Седът си 3ма цигани с 6 шишета Мастика !!!
Какъв е извода ?
Извод : Мастиката е наи-евтиния алкохол !!
и аз дадох моя глас за Мастика !
хахаахха а стига бе !!!!
bira
wino
mentata sym draifal i nemoga
tekila
vodkata sym draifal sy6to
mastika draifa mi se
rakia sy6to mi se draifa
za smetka na tova otpyrvite 2 alkohola kakvi koli4estva izpivam......
иии баси гъзара честноПървоначално написано от HouseMania
![]()
Аз пия одеколон тъй че...не ме интересува ко пийте вий...
".... so ... can we move on?!!!"
Click
Предпочитам червено вино(ама тука го няма)![]()
наистина няма червено винов българия. неи от 1,30 до космическите 20 кинта че и много по скъпи. не червено вино и аз немога да намеряПървоначално написано от sheherezada
Аз алкохол не пия, предпочитам едно шейкче с протеинче, бананче, изварка и мляко!
А рома какво е бе разбирачо.Безалкохолно?Пък и си се води точно за ликьор,не знам кво има.Ходи в някое кафе и виж каде седи в менюто - графа ликьориПървоначално написано от Неактивния
Нито един от изброените. От време на време удрям по една биричка, но като цяло съм трезвеник.
Obi4am si4ko stiga samo da ima alkohol v nego![]()
" Dushata mi ne e pyteka, prez koqto da minesh i da si zaminesh. Dushata mi ne e kamina, na koqto da se stoplish i posle da si zaminesh. Dushata mi e hram - vlezesh li v nego nikoga ne izlizash! "
текила.а иначе коктейли.
Първоначално написано от ^AvRiL^LaViGnE^
Баш като мен...Първоначално написано от SeXy_gIrL{}
![]()
Xxexexe mi samo taka si4ko alkoholno e hubavoПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
" Dushata mi ne e pyteka, prez koqto da minesh i da si zaminesh. Dushata mi ne e kamina, na koqto da se stoplish i posle da si zaminesh. Dushata mi e hram - vlezesh li v nego nikoga ne izlizash! "
tekila mno qsno
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Mmm mnogo obicham Baileys, whiskey s kola ili soda, vodka s portokalov sok. Obicham i rom s kola, djin s tonik, vino, suho Martini... Mn obicham i nqkoi alkoholni kocktail-cheta mmmm. Birata mnogo vyrvi s kartofki pyrjeni ili caca. Abe vyobshte obicham da piq, no PO MALKO, dosega nikoga ne sym se napivala. Alkoholyt si e hubavo neshto, samo kogato e v malki kolichestva, inache ne samo moje da stanem smeshni v ochite na drugite, ami e i dosta vredno.
I KnOw yOuR HeArT WiLL FLy AwAy SoMeDaY So FaR FrOm Me... tHeN I WiLL DiE... BuT AnYwAy. tHe iMpOrTaNt`s yOu`LL Be FrEe!