- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кога избухвате най-често?
Ами аз избухнах"истински"точно преди 20 мин.когато баба ми ми се развика...,вчера заради гаджето.Абе изобщо всички ме изкарват извън нерви.Вие как не се нервивате или как и на кого пасле си го изкарвате?
Вкъщи ли избухвате повече или когато сте на вън,с приятели,или и двете...
![]()
Овенче ли си?Защото и аз по същия начин...Първоначално написано от sini4kata
![]()
ми има некфи моменти дет просто ми се събират вси4ки неври и някой като ми каже нещо тъпо и просто избухвамтъпото е 4е мн 4есто си го идкарвам на абсолютно невинни хорица
![]()
Az su6to dosta 4esto izbuhvam-ponqkoga dori i za nezna4itelni ne6tica.A i lo6oto e,4e ne vinagi go otnasq tozi,kogoto ne trqbva.A ina4e t'va si e ot haraktera mi,a i sum strelec vse pak.![]()
Look before you leap!
Ами зависи от ситуацията.Понякога като ми писне от всичко и от всички ми е все тая къде се намирам.Просто трябва да си изкарам яда някъде.Обаче по принцип съм сдържана и се старая да овладявам емоциите си.ама като се прибера вкъщи-ей тогава вече ако съм ядосана хвърчат възглавници,книги,обувки-квот ми е под ръка!![]()
Ами аз избухвам след соев изолатПървоначално написано от Girl Dream
![]()
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Az izbuhvam mnogo rqdko,no napravq li go po-dobre da si dale4 ot men!a ina4e turpq do posledno i nakraq si go izkarvfam v nas na brat mi ili maika mi!
LOVE IS LIKE WAR!EASY TO START,HARD TO END,IMPOSSIBLE TO FORGET!
където ме свари там го вадя и ги почвам![]()
определено по-често вкъщи, цялата обстановка и родителите ми са едни страшно изнервящи. грам спокойствие няма! пък и особено се дразня като почнат да вземат решения вместо мен и да ми се бъркат. последният път когато имаше ожесточена караница, беше за глупост, но пък символична - бях направила торта и смятах да я залея с една шоколадова заливка, която обаче не беше особено вкусна, пък и тортата беше достатъчно сладка. и тъкмо отивам да изхвъля заливката и гледам как майка ми вече е посипала тортата с нея >:( пфуу, наглост :(
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.
ThaT`s My mAN !Първоначално написано от LiNkiN4eTo
i aZ SuM taKa
Oy mi i az sam oven4e naistina zodiikata si vliqe.Mn 4esto izbuhvam no mi minava za 10 max 15 minuti.Po princip sam si spokoina li4nost no kato po4na da se nervq nqma spirane.Nai-4esto me iznervq bashta mi vkashti ina4e mn rqdko.A syshtata sposobnost i talant da me nervi ima i priqtelq mi no go pravi mnooogo rqdko![]()
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
Ох да, и аз съм точно така, че съм и Телец...(btw ти кога си родена?)Първоначално написано от sini4kata
От най-малкото мога да се изнервя и да се ядосам страшно много в определена ситуация, а в друга, пък мога да си стоя толкова спокойно, че да изкарам извън нерви другите с това....но едно е сигурно...колкото и да се ядосам бързо ми минава
По принцип си го изкарвам, на който ми е най-близо, но ако това например е най-добрата ми приятелка просто следва бързо успокояванеТя все така ми действа
![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
mnogo rqdko izbuhvam, i to trqbva super mnogo da sa me qdosali![]()
По принцип не избухвам лесно,а избухна ли-бързо ми минава.Гледам по-спокойно на нещата обаче ако наистина ми е изнервено по вина на някой друг или аз самата съм станала с Д-то напред,тогава да не си край мене!Дори най-малкото нещо ме кара да побеснея.Иначе бясовете могат да ме хванат навсякъде,не мога да преценя дали у дома или навън по-честоАз не крещя,просто повишавам тон
До сцени от сорта на чупене,хвърляне,дращене,ис ерия не се е стигало,надявам се и занапред да е така
![]()
Ami po-princip az imam nekvo du6evno spokoistvie ama se e slu4valo i da izbuhva ponqkoga...Kogato ne sam v nastroenie lesno izbuhvam.Za sujalenie ponqkoga si go izkarvam na purviq koito mi se izpre4i na putq...no nai-4estno na vuzglavnicata![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
хахах аз съм малко накачанОния ден избухнах пред бащата и си язядох боя ама и наказание.АА bullshits
Тая теяма трябва да се казва тежък пубертет :PПървоначално написано от Girl Dream
Аз избухвам и се нерва когато някой ме прави на глупак или злоупотребява с търпението ми, и най вече се дразна когато не ми вярват за нещо!!!
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
nqh nqh emi i az sum telecПървоначално написано от sini4kata
ama mi se e slu4valo da sum nerven samo ako ne sum se naspal:}
kogato ve4e prekalqt,kogato mi lazqt po nervite gi pravq na 5 st.na daskalo dosta 4esto izbuhvah nai-4esto zaradq nqkoi daskalka,ili nqkoi idoit
az sum si mirolubiva oba4e kogato me qdosat super burzo izbuhvam nezavisimo kude.lubimo mi e kato sum v 4as daskalkata da me qdosa.super skandal4eta sum i drupvala..izob6to ne moga da se spra i ne me interesuva situaciqta ako nqkoi me iznervi
So never mind the darkness, we still can find a way
'Cause nothin' lasts forever even cold November rain...
Споко дЕца, след някоя друга годинка и тва ще
отмине. И аз преди така бях, всичко мноол ме дразнеше...особено в нас, което е адски тъпо, защото това са хората които най-малко заслужават. Са ако стана с ГЗ-ъ на горе.....ми нищо света ми е черен, провокирам, и после зяя. Случва се....особено в някои периоди от месеца![]()
Give me your best shot motherfucker!