.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Guest

Кога избухвате най-често?

Ами аз избухнах"истински"точно преди 20 мин.когато баба ми ми се развика...,вчера заради гаджето.Абе изобщо всички ме изкарват извън нерви.Вие как не се нервивате или как и на кого пасле си го изкарвате?

Вкъщи ли избухвате повече или когато сте на вън,с приятели,или и двете...

Фен
    Град
    v edin pochti perfekten svqt
    az mnoogo lesno izbuhvam.nai chesto v nas.dori nai malkoto neshto moje da me nakara pobesneq.no tova mi e ot haraktera i do izvestna stepen ot zodiqta.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sini4kata
    az mnoogo lesno izbuhvam.nai chesto v nas.dori nai malkoto neshto moje da me nakara pobesneq.no tova mi e ot haraktera i do izvestna stepen ot zodiqta.
    Овенче ли си?Защото и аз по същия начин...

Фен
    Град
    v edin pochti perfekten svqt
    Цитирай Първоначално написано от Girl Dream
    telec sam

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    ми има некфи моменти дет просто ми се събират вси4ки неври и някой като ми каже нещо тъпо и просто избухвам тъпото е 4е мн 4есто си го идкарвам на абсолютно невинни хорица

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Най-често като съм в къщи

Az su6to dosta 4esto izbuhvam-ponqkoga dori i za nezna4itelni ne6tica.A i lo6oto e,4e ne vinagi go otnasq tozi,kogoto ne trqbva.A ina4e t'va si e ot haraktera mi,a i sum strelec vse pak.
    Look before you leap!

Голям фен
    Izbuhvam samo pred gadjeto!Poprincip ne vikam i ne kreshtq Moje bi toi e edisntveniq koito moje da me nakara da izbuhna!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ами зависи от ситуацията.Понякога като ми писне от всичко и от всички ми е все тая къде се намирам.Просто трябва да си изкарам яда някъде.Обаче по принцип съм сдържана и се старая да овладявам емоциите си.ама като се прибера вкъщи-ей тогава вече ако съм ядосана хвърчат възглавници,книги,обувки-квот ми е под ръка!

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria

Re: Кога избухвате най-често?

Ами аз избухнах"истински"точно преди 20 мин.когато баба ми ми се развика...,вчера заради гаджето.Абе изобщо всички ме изкарват извън нерви.Вие как не се нервивате или как и на кого пасле си го изкарвате?

Ами аз избухвам след соев изолат
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Az izbuhvam mnogo rqdko,no napravq li go po-dobre da si dale4 ot men!a ina4e turpq do posledno i nakraq si go izkarvfam v nas na brat mi ili maika mi!

LOVE IS LIKE WAR!EASY TO START,HARD TO END,IMPOSSIBLE TO FORGET!

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    където ме свари там го вадя и ги почвам

Голям фен
    определено по-често вкъщи, цялата обстановка и родителите ми са едни страшно изнервящи. грам спокойствие няма! пък и особено се дразня като почнат да вземат решения вместо мен и да ми се бъркат. последният път когато имаше ожесточена караница, беше за глупост, но пък символична - бях направила торта и смятах да я залея с една шоколадова заливка, която обаче не беше особено вкусна, пък и тортата беше достатъчно сладка. и тъкмо отивам да изхвъля заливката и гледам как майка ми вече е посипала тортата с нея >:( пфуу, наглост :(
    - Обичаш ли ме?
    - Повече отколкото може.
    - Колко може?
    - Не може.
    - Въобще ли?
    - Изобщо.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    където ме свари там го вадя и ги почвам
    ThaT`s My mAN ! i aZ SuM taKa

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    Oy mi i az sam oven4e naistina zodiikata si vliqe.Mn 4esto izbuhvam no mi minava za 10 max 15 minuti.Po princip sam si spokoina li4nost no kato po4na da se nervq nqma spirane.Nai-4esto me iznervq bashta mi vkashti ina4e mn rqdko.A syshtata sposobnost i talant da me nervi ima i priqtelq mi no go pravi mnooogo rqdko
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Повече от фен
    Град
    Ямбол
    Ох да, и аз съм точно така, че съм и Телец...(btw ти кога си родена?)
    От най-малкото мога да се изнервя и да се ядосам страшно много в определена ситуация, а в друга, пък мога да си стоя толкова спокойно, че да изкарам извън нерви другите с това....но едно е сигурно...колкото и да се ядосам бързо ми минава
    По принцип си го изкарвам, на който ми е най-близо, но ако това например е най-добрата ми приятелка просто следва бързо успокояване Тя все така ми действа
    In such ugly times, the only true protest is beauty!

Супер фен
    Град
    sofia
    mnogo rqdko izbuhvam, i to trqbva super mnogo da sa me qdosali

Фен
    Град
    вкъщи
    По принцип не избухвам лесно,а избухна ли-бързо ми минава.Гледам по-спокойно на нещата обаче ако наистина ми е изнервено по вина на някой друг или аз самата съм станала с Д-то напред,тогава да не си край мене!Дори най-малкото нещо ме кара да побеснея.Иначе бясовете могат да ме хванат навсякъде,не мога да преценя дали у дома или навън по-често Аз не крещя,просто повишавам тон До сцени от сорта на чупене,хвърляне,дращене,ис ерия не се е стигало,надявам се и занапред да е така

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Ami po-princip az imam nekvo du6evno spokoistvie ama se e slu4valo i da izbuhva ponqkoga...Kogato ne sam v nastroenie lesno izbuhvam.Za sujalenie ponqkoga si go izkarvam na purviq koito mi se izpre4i na putq...no nai-4estno na vuzglavnicata
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

хахах аз съм малко накачанОния ден избухнах пред бащата и си язядох боя ама и наказание.АА bullshits

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София

Re: Кога избухвате най-често?

Тая теяма трябва да се казва тежък пубертет :P
    Аз избухвам и се нерва когато някой ме прави на глупак или злоупотребява с търпението ми, и най вече се дразна когато не ми вярват за нещо!!!
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

telec sam
    nqh nqh emi i az sum telec ama mi se e slu4valo da sum nerven samo ako ne sum se naspal:}

Фен
    Град
    Сексът и Градът
    kogato ve4e prekalqt,kogato mi lazqt po nervite gi pravq na 5 st. na daskalo dosta 4esto izbuhvah nai-4esto zaradq nqkoi daskalka,ili nqkoi idoit

az sum si mirolubiva oba4e kogato me qdosat super burzo izbuhvam nezavisimo kude.lubimo mi e kato sum v 4as daskalkata da me qdosa.super skandal4eta sum i drupvala..izob6to ne moga da se spra i ne me interesuva situaciqta ako nqkoi me iznervi
    So never mind the darkness, we still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever even cold November rain...

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Споко дЕца, след някоя друга годинка и тва ще
    отмине. И аз преди така бях, всичко мноол ме дразнеше...особено в нас, което е адски тъпо, защото това са хората които най-малко заслужават. Са ако стана с ГЗ-ъ на горе.....ми нищо света ми е черен, провокирам, и после зяя. Случва се....особено в някои периоди от месеца

Give me your best shot motherfucker!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си