- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кога избухвате най-често?
Ми вижте при мен как стаа![]()
набирам яко.. така ден два три и избухвам в тоалетната
![]()
![]()
мМм...като избухнеше по лесно за другите да те дразнят
Затова при мен такива екстри няма
![]()
По скоро другите избухват покрай мен![]()
Само братището ми може да ме накара да избухна и то не пред други хора![]()
po skoro s mama imam konfliktno ejednevie!!!!![]()
Аз попринцип съм си доста избухливичка,![]()
което е много кофти и за мен и за хората около мен.Лесно се паля и понякога и най-малкото нещо е в състояние да ме провокира да избухна.За последен път се развиках на сестра ми вчера.После ми беше много кофти,а тя самата доста се обиди и не ми говореше.После и мина и се сдобрихме де,но това далеч не ме оправдава.Избухливостта е много гаден недостатък!
![]()
еми аз не избухвам често ,но ми се случва , когато не мога да стигна до примирие с някой.А все пак хармонията е залог за отличните човешки взаимоотношения.Опитвам се да направя всичко възможно , така че и двамата да сме доволни , но когато човекът отсреща ни приема , ни предава му тегляедни здрави майни ,развиквам му се и се оттеглямно все пак това се случчва много рядко и то само с някои много прости хора..
ae az si imam malak spisak sas hora det 6te ubirat zabite si po asvalta tei 4e skoro 6te izbuhnaama ina4e nqkoi kato mi kaje neshto ili kato se zachepi s nqkoi moi priqtel naprao pobesnqqm...
Na kupon4eta ... ema spored mene mqstoto nqma zna4enie...vajnoto e kompaniqta![]()
Може да сменяш целите си хиляди пъти, но никога не се отказвай от тях!
Аз пък го разбрах "избухвате" в смисъл купонясвате..ама явно не е това![]()
Аз раядко избухвам.Попринцип съм доста емоционална,но избухвам много рядко..ако наистина някой ме е ядосал![]()
az li4no sum mnogo razdraznitelna no nai 4esto izbuhvam v ku6ti