.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от Girl Dream
    Цитирай Първоначално написано от sini4kata
    az mnoogo lesno izbuhvam.nai chesto v nas.dori nai malkoto neshto moje da me nakara pobesneq.no tova mi e ot haraktera i do izvestna stepen ot zodiqta.
    Овенче ли си?Защото и аз по същия начин...
    Овен съм и у нас съм нетърпима,ама не че е без причина

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

az mnogo rqdko izbuhvam ama posledniq pu be6e vku6ti kogato se skarah s na6te zaradi gadjeto mi

[size=10][b]

Главен готвач от ТОХ, Б-с
    Guest
    Ми вижте при мен как стаа набирам яко.. така ден два три и избухвам в тоалетната

мМм...като избухнеш е по лесно за другите да те дразнят Затова при мен такива екстри няма
    По скоро другите избухват покрай мен
    Само братището ми може да ме накара да избухна и то не пред други хора

She-Devil
    Guest
    po skoro s mama imam konfliktno ejednevie!!!!

Аз попринцип съм си доста избухливичка, което е много кофти и за мен и за хората около мен.Лесно се паля и понякога и най-малкото нещо е в състояние да ме провокира да избухна.За последен път се развиках на сестра ми вчера.После ми беше много кофти,а тя самата доста се обиди и не ми говореше.После и мина и се сдобрихме де,но това далеч не ме оправдава.Избухливостта е много гаден недостатък!

Голям фен
    еми аз не избухвам често ,но ми се случва , когато не мога да стигна до примирие с някой.А все пак хармонията е залог за отличните човешки взаимоотношения.Опитвам се да направя всичко възможно , така че и двамата да сме доволни , но когато човекът отсреща ни приема , ни предава му тегляедни здрави майни ,развиквам му се и се оттеглям но все пак това се случчва много рядко и то само с някои много прости хора..

Повече от фен Аватара на FEN_NA_MOTORI

:pP

ae az si imam malak spisak sas hora det 6te ubirat zabite si po asvalta tei 4e skoro 6te izbuhna ama ina4e nqkoi kato mi kaje neshto ili kato se zachepi s nqkoi moi priqtel naprao pobesnqqm...

Na kupon4eta ... ema spored mene mqstoto nqma zna4enie...vajnoto e kompaniqta
    Може да сменяш целите си хиляди пъти, но никога не се отказвай от тях!

Аз пък го разбрах "избухвате" в смисъл купонясвате..ама явно не е това

Аз раядко избухвам.Попринцип съм доста емоционална,но избухвам много рядко..ако наистина някой ме е ядосал

Re: Кога избухвате най-често?

az li4no sum mnogo razdraznitelna no nai 4esto izbuhvam v ku6ti

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си