- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Little help please...
Мии...и аз имах една съученичка,която по цял ден беше пред компа и нищо друго не я интересуваше.Беше много сдухана от всякъде.Аз и още едно момиче всеки ден ходехме до тях и я викахме навън,но тя почти никога не излизаше.Веднъж така й се молихме да дойде с нас по центъра(казахме й,че спешно ни трябва нейната помощ)и тя най-сетне се съгласи.Там вече я запознахме с всеки познат,с който спирахме да си полафим.Почти всеки ден беше в компанията на много момичета и момчета.И така...незнам кво стана с нея ама тя започна да излиза все по-честичко навън,започна да се държи все по-сводобно и се оправи,вече не е онова сдухано момиче,което беше.
Теб ако не те викат така твойте приятели може ти сам да излизаш навън по-честичко.Просто проблема ти е,че не излизаш с приятели да се забавляваш.Трябва да излизаш,да общуваш с хора и т.н.Така ти ще започнеш да се държиш малко по-свободно и ще ти е по-лесно да свалиш некое момиче.А пък за тези,които те закачат...не знам!Бият ли те,бий се и ти!Все пак няма да им се оставиш да те бият,а пък ти да ги гледаш...Нали?!Успех!
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?