- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- abe ..vupros;]
Hora verno li v grobishtata kogato edin trup stane na 40dena se otdelq fosfor i suotvetno na tumno sveti?Sorrka za tupiq vupros ama dneska minahme pokrai edno mqsto s kolata i to sveteshe ..kato teq zvezdichki deto se lepqt na tavana neznam dali e bilo grobishte i zatova pitam;]
Правете любов,не война..
и не предавайте приятелите си!
[/img]http://www.zulumoon.com/butterfly-jewelry.asp[/img]
MI to togava nqma6e da ima nujda ot no6tno osvetlenie![]()
абе вярно е. не знам дали беше фосфор или нещо друго ама знам, че по някое време светеше... не знам дали бяха 40 дена обаче
Любовта е най-висшата степен на омразата
Вярно е това. Само, че светят, ако не са достатъчно на дълбоко заровени труповете...честно казано на мен ми звучи доста зловещо...ама искам да видя как свети де![]()
![]()
![]()
![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
Сооl.Не знам дали тва е върно,но ако е така ще е бати великото.
Мога да покоря всички върхове,защото притежавам необходимите качества.
Nz dali e vqrno,ama nai-dborata mi friend-ka mi go e kazvala tova i tvurde6e,4e naistina e taka.
Look before you leap!
Ми що не се разходите из гробищата нощеска да проверите, дали е вярно???![]()
![]()
![]()
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
4uvala sam,4e tova e vqrno,ama ne sam imala vuzmojnostta da se razhojdam no6tem na grobi6tata,za da proverq dali e taka![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Според мене не само при хората може да се отдели фосфор..може да е било куче, котка, крава, кон...какво ли не. Иначе да наистина се отделя но в повечето случай или не е достатъчно като количество или е прекалено на дълбоко заровено тялото за да свети! Та за тфа си мисля че е била някоя на плитко заровена крава отколкото човек! :P
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Абе наистина има някаква такава работа, едни мои познати си падат по тия неща-гробищата и са виждали, но на мен ми се струва доста зловещо
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Тва ще е някво животно![]()
em da fosfor e otdelq se pri razlaganeto na nepomna kvo ot tqloto... i sveti zabavno... prosto jiveq sre6tu grobi6tata i znam
--- Been so long whit the best that I am no longer like the rest ... I've become the best ---
ААА тва е изродско е !!!!!!!!Нали труповее са в ковчези ка ксмети чак от там???????
еми нали в костите на хората има фосфор и когато умрат тоя фосфор се изпарява ли там нз как му се вика.. и вечер свети зеленко ..![]()
Zvu4i super naludni4evo i stranno i zlove6to i nz o6te kfo..ama 6e mi e super interesno da vida takova ne6to![]()
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE