- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кой е любимият ви език?
Кой е любимият ви език?Английски,немски,френ ки или...Има много чужди езици и ми е интересно на вас кои ви допадат.На мене лично ми харесва английски и италиянски.Обичам много италиянския.Толкова е чувствен и оооо обожавам го.
Мога да покоря всички върхове,защото притежавам необходимите качества.
Българският език ми е любим![]()
След това е английският..
Nai-mi dopada bg est, a ot 4ujdite-ispanski i angliiski![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Frenski angliiski i ispanski.
ispanski i nemski![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
португалски и руски
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
български(естествено)
испански
английски
немски, френски, испански и италиански![]()
![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Чума._на_токчета, мисля, че се пише италИАнски:P ..
иначе като става въпрос за езиците..мм може би англииския.В началото много ме дразнеше, ама като му свикнах и ми звучи по много различен начин, груцкия:P и на първо място ест. българския :P
![]()
ми много харесвах немския преди...след 1 година учене вече не ми допада толкова много...
иначе много ми допада испанския :P
Образът на милото дете,нявга озарило моя праг,в спомена възкръсва-чист и драг-и скръбта расте, расте, расте...
Винаги ще те помним,мила Ани!![]()
Ми от години уча английски, харесва ми като звучене, прекрасен езикНо любимия ми в български
Най-много мразя немския, ненавиждам го тоя език, нито е благозвучен, нито нищо... иска ми се по-бързо да завърша, за да спра да го "изучавам"... АНГЛИЙСКИЯ IS THE BEST! Не случайно се говори в целия свят
![]()
Първоначално написано от focus
Mi na men li4no mnogo mi dopadat romanskite ezici.No nai-mnogo si obi4am frenskiq.Ne govorq samo za leksika i na4in na izrazqvane no i za gramatikata.V mnogo otnosheniq si prili4a dosta s bylgarskiq koeto e rqdko sreshtano pyk i samoto zvu4ene e strahotno.A edna ot pri4inite da go haresvam e 4e ne mn hora go u4at i mogat da govorqt svobodno frenski.Ne znam za vas no na men li4no mi pisna da slusham angliiski navsqkyde ili pyk ruski!Kato 4uesh malko po-razli4na re4 (frenska naprimer:P) i razbirash za kakvo ti govorqt i ne znam li4no az se 4uvstvam mn dobre.Abe obi4am go toq ezik
![]()
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
Обичам английския.Но разбира се първото място е за българския,защото все пак е роден език и на всеки би трябвало да му доставя удоволствие да общува с него.Иначе от чуждите езици освен английския харесвам испанския.![]()
Nai-hubavo si e rodnoto a ina4e ispanskia mi barka v mozaka. Mnogo se kefia
Don`t argue with an idiot-he drags you to his level and beats you with experience
Gruckiq mn me kefi no ne se izuchava ..inache moje bi ispanski no nqmam namerenie da go izuchavam![]()
Правете любов,не война..
и не предавайте приятелите си!
[/img]http://www.zulumoon.com/butterfly-jewelry.asp[/img]
Според мен е доста тъпо да обичаш най-много някой език,след като не си изучил всеички останали!
Като науча сички ще ви кажа!Всички езици,които съм учила най-сложен и смислен е латинския,а всички други са просто видоизменени!
Така че засега латинския ми е най-интересен и приятен![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Nai-lubimiq mi ot si4ki ezici e vareniq. Ina4e nemskiq i angl. sy6to gi uvajavam ama ne 4ak tolkoz![]()
Moq ezik ...XhAHxhahxhne be maitap-balgarski,angliiski i frenski
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
xaresva mi anglinskiqt ezik i ispanskiqt,no na purvo mqsto bulgarskiqt![]()
английския си ми харесва най мн![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
angliiskiqt gore-doly go ponasqm(sled bylgarskiqt de)
Na men BG mi e lubimiqt ezik est,ne samo zashtoto si mi e rodniqt,a i zashtoto...Ne znam,prosto mi haresva.Inache angl. mi haresva nqkoi neshta kak zvuchat i ispanskiq,a inache na tiq,na koito im haresva nemskiq,ne znam dali ste go uchili,ama az go ucha veche dosta vreme i mi se struva ,che zvuchi ujasno.
Когато почувстваш нужда да критикуваш,си спомни,че не всички хора на този свят са имали предимствата,които ти си имал.