- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кой е любимият ви език?
Английският език най ми харесва!В училище уча и френски ама той много ме дразни, нек'ъв ми е много гаден!
![]()
аз у4а немски вече 3та година и само 6тици имам ама две думи не мога да вържа.английския го уча от 3ти клас вече и сертификат от кембридж взех и говоря много свободно..затва най ме кефи.руския се пак ми е втори роден.като звучене - италианскизнам само andiamo,avanti,pronto,bona sera,alora,gracia,alt,arivederchi,prego и за друго в момента не се сещам..
руски и английски.особено руски!
Rock'n'roll saved my soul!
Който пие бира не умира!
![]()
![]()
Ами да кажа на всички които харесват немския,че ще се наложи да ми дават безплатни частни уроци по интернет,щото съм гола вода![]()
От доста време уча английски,много ми е лесно и мога да кажа,че знам доста неща.Английският ми е любим![]()
liubimiat mi ezik e ANGLIISKI
Get rich or die trying
2pac
На първо място естествено слагам БЪЛГАРСКИЯ!!!!!!След това Английския,защото него знам най-добре след нашия си език![]()
bOyS.aRe.mY.fAvOuRiTe.tHinG.tO.sTuDy.
Незнам.. може би испански или италиански, въпреки че италианския не го знам и не съм много компетентна, но поне ми звучи добре. А иначе езиците, които не понасям са немски и руски.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
харесва ми английския
Na parvo mqsto Bulgarskiq razbirase.Sled tova Italianskiq, koito u4a ot 3 godini, no i edno izre4enie ne moga da varja.Angliiski, no tova e 6toto si go znam nai dobre.I nai nakraq Portugalskiq koito prosto mi nosi udovolstvie da slu6am.
Хммм... харесва ми френския-макар да не съм го учила![]()
emi nai mnogo mi xaresva angliiskiq 6toto go u4a ot 7 godini ve4e i mi e nai lesen a i zvu4i mnogo xubavo![]()
na men mi haresva angliiskiq no neshto mn me myrzi da u4a dumite i ...losho pravq amaaaa...ina4e mn me kefi u4a go 6 godini ako bqh u4ila vsi4ko do sega da sym stanala nai golqmata angli4anka noo... uvi.nemskiq sy6to tam sym otli4ni4ka!!!Spored men e dosta lesen no zvu4eneto mu ne me kefi osobeno mnogo. :P
![]()
I bykgarskiq razbirase!makar 4e ponqkoga mi e truden za u4ene..
Аз само балгърски знам!
sauhili mi e liobim
Moqt lubim ezik e angliiski i ispanski![]()
Za da me gushkash shte trqbva mnogo da me slushkash!!!
Японски.
A Turin Turambar turun ambartanen!
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul
Aa' menealle nauva calen ar' malta
MI KVO DA VI KAJ THAI I GRTHA
EBAVKA-MRAZQ SI4KI 4UJDI 6OTO MNOO ZOR ZA DA SE NAZUBRQT-KEFI SI ME BG![]()
Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!
Суахили, кретен.Първоначално написано от Д-к Фани Ме за Фалоса
![]()
Ами аз уча в момента немски,но не той ми е любимия.Уча и полски като втори език-в никое друго училище в София не го учат,ама мене си ме кефи.Сега реших да ходя на СИП по испански и мисля,че е много хубав и много хубаво звучи.
emi .. na parvo mqsto angliiskiq ;] priqtno mi e da go govorq i na vtoro mqsto razbira se italianskiq makar 4e sum go u4ila samo 3 godini .. mnogo e melodi4en .. ;]