- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кой е любимият ви език?
kato malka mnogo haresvah nemskiqposle kato trugnah da go u4a i amiii ne go haresvah tolkova zashtoto ni izpitvaha ... i sega kato ne go u4a super mnogo mi lipsva taka 4e toi e lubimiq mi ezik..
![]()
![]()
ъмм сега уча английски (от 8 години всъщност) и той ми е направо в кръвта![]()
иначе руският език ми е роден и си го харесвам![]()
френският звучи мн поетично и красиво.. мн хубав език.. има някаква романтика в него:}
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Първоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
![]()
to4no
i men tezi me kefqt mnogoПървоначално написано от FlowerinesS
на 1 място-български
2 място-немски
3 място-италиански
4 място-английски
След българския слагам немския защото го владея наи-добре, а звученето на останалите много ми допада и всички съм ги учила
българския :P
а от чуждите...английския най ми допада![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Руския ме радва, но не знам нито един език освен българския естествено, но и той ми е под съмнение.![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
nemski i angliiski
Определено испански....направо го обожавам![]()
По~нататьк смятам да се пробвам и с португалски \/
Ами аз уча англ. от 8 години и съм осми клас де.Ходил съм поне четири години на курсове и той ми е любим език.
Учил съм Руски готин е. Уча усилено немски в момента... честно да ви кажа, все едно кучета ми лаят...
1. Английски език.
2. Български
3. Руски
...
на последно място след всеки друг възможен език:
*****. Немски![]()
Най-много обичам английски, после немски и френскиии![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Моята класация е:
1. Български език естествено! Нашата госпожа по литер. вика, че чужденците казват, че когато чуят българска реч за първи път, все едно слушат песен на птици!Абе не сме ли велики!!!
![]()
2. Немски! Направо МНОГО ме е яд, че вече не го уча!
3. Френски, защото е първият език, който започнах да уча, а и езикът на любовта.... и на бизнеса
4. Английски...
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
За мен българския е най-хубавият, най-звучният и мелодичен езикА иначе от чуждите харесвам английски, лесен, приятен за учене език
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Никой ли не харесва японски/китайски/кореиски?
Нещо по така да има![]()
![]()
Ммм след нашия роден![]()
много се радвам на испански,италиански,англий ски и разбира се френски!Имам щастието да уча последните два и се надявам ,че и другите ще опозная![]()
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!
Първоначално написано от Live_IN_Loud
=D>
и аз така![]()
ruski i angliiski ama nai mn balgarskiq
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
hindi![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
OBOJAVAM FRENSKIQQQQ.. OBOJAVAM GOO, NE MOGA BEZ TOQ EZIK.. JALKO 4E SE NALOJI D SPRA D GO U4A I GO U4IH SAMO 2 MESECA, TO4NO KOLKOTO D SE IZDRAZNQ...
INA4E U4A ITALIANSKI V DASKALO.. MALKO E ZADRUSTENI4UK, AMA NE E MN LO6 DE
A ANGLIISKIQ GO U4A OT MALKA.. TOI E LESEN
moq ezik e angliiskiq 6tot bade6teto e v nego de da zm mn me kefi ,za italianskiq- mn me radvai ako imam vazmojnost 6tqh da go u4a,ama za ne6tastie u4a ruski-hora i pari da vi davat ne priemaite
-tfae nai drazne6tiq i tapezik na zemqta
[/i][/b]
Кажи речи цял живот съм учил английски език и от чуждите само него го знам горе-долу добре,така че може да се каже,че английския ми е най на сърце.
Но примерно много ме кефи сръбския и бих искал да го науча![]()
Освен българският, харесвам английския-интересен ми е и ме кефиУча и немски-не е лош.Харесвам също така френския и искам и него да уча
![]()