- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мнението ви за Парис Хилтън?
Shte6e da e dobre, ako znae6e zna4enieto na dumata "povurhnosten"![]()
![]()
![]()
I da, li4no q poznavampurvi priqtelki sme...ako znae6 kolko i podrajavam i kak iskam da sum kato neq
![]()
![]()
![]()
Коя е тая?![]()
abe...vie kfo tolko se palite we seki ima razli4an vkus edna q misli za kurva druga zza super sladka
az nqma si kriva du6ata i da kaja 4e e grozna.Ne e ama mi mqza na prostitutka...i az da imah neinite pari sig i za mene taka shte6e se govori
ama sestra i po mi haresva kato viziq
The pain is temporary!
Не ме кефи![]()
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
Ami za Paris kakvo da kaja ne sum i golqma fenka...mnogo kyrvensko se durji,ina4e e simpati4na.[/quote][/b]
Moite me4ti nqmat granici-az vinagi iskam nevuzmojnoto!!!
Не ми е от любимкитеСпоред мен не е красива, но има чар.
И все пак някога ще се срещнем и все пак някога ще се поздравим,сърцето радостно ще трепне или от остра болка ще се свий...
Това не е ли онова странно нещо дето участва в Къщата от восък.![]()
![]()
П.С. ще се оправя като забравя за нея
ne me kefidaje mn` me draznii (nz shto ) prosto mi e super ligava edna takva...
to nqma na kfo da i zavijdam. Nekvi ujasni bledi sini o4i, ogromen, zasen4va6t ostanalata 4ast ot liceto nos i ujasni, ustni....vij telceto si go ima.Ama ako go nqa6e dqdo i....6te6e da e porednata k***a
Mpa3я noHeдEлHuЦuTe...
az sum i mnogo golqma fenka
2 т. системно.
Абе невероятна жена еговорете каквото си искате, всеки има право на мнение - моето е че е красива.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...rsal_photo.jpgнейна снимка
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Paris e мацка,но за съжаление празноглава!Не е красавица,но си е точно-готино маце с мангизи!![]()
Разглезена пикла...с много кинти
и с малко акъл![]()
Ама...късметлийка,че има такова тати![]()
оОООоо Парис Хилтън е много яка мацка,много ми харесва,една от любимките ми е!!!
=D> =D> =D> piece =D> =D> =D>Първоначално написано от naty
Курва.
Да...и то богата такаваПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
Тъпо курве, което харчи парите на тати. Развява си оная работа из целия свят и т.н. За какво я заряза годеника й а? `Щото е тъпа лигла. Сестра й ми харесва много повече, пък и сама си изкарва част от парите.
Има пари .. ко иска и космонавт може да стане!![]()
Видя я царят, че се смее,
но сам усмивката изгуби.
Забрави ловните соколи,
дори забрави да воюва.
lOvE iS DEliGhT!
Paris si e gotina tva e prosto.Ako niakoi i zavijda neka pone da ne q obijda.[/b]
тъпа, не чак толкова хубава курва...
заради този прекрасен момент си струва да се гледа филмаПървоначално написано от RedChil
![]()
Парисчето е доста бездарно курве.
да се опрааа как знае...
мнооу ме боли за тая пачица![]()
ох..кога ще спрете да го повтаряте тва като някво извинение..Първоначално написано от hsdjahdf;og
?!
папагалченца сладки..