- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мнението ви за Парис Хилтън?
Нищо особено, абсолютно неестествена. Ама не знам с какво е заслужила да си изказвам мнението за нея![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Чудна руса кукличка ... уви, ще трябва да ми плати, за да я изчукам, иначе с удоволствие бих ...![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Ако имах нейните пари и живот сигърно и аз щях да съм таква..
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Хахааа кажи ми че се ебаваш! Тая не мога да я гледам... Мн мн е гадна! Единстеното за което й завиждам е, че тея пари дет ги има се чуди за кфо да ги изхарчи...
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
Темата е от преди три години. o.x
Иначе ми е доволно противна.![]()
Лигава к*чка![]()
Като за начало се научи да пишеш...Първоначално написано от Чума._на_токчета
Мене лично тя много ми харесвамСлед това прод1лжавам :Има много красиви очи и цялата й външност е зашеметяващ
От к1де знаеш, че тя не се д1ржи надуто и не е празноглава ? Да не би да я познаваш лично ? Да не се приятелки ? Или п1к може би сте имали приключения по заведенията наскоро заедно ?...тя не се държи много надуто,както и не е празноглава кукла...
Не казвам, че е грозна - напротив... за мен е една от най - красивите жени, но просто с нейните изцепки, които направи на скоро просто опетни името на баща си и с извинение му се " изсра " на труда на човека, които е градил репотация на " империя " Хилтън и тя просто му я с1сипа с нейните пиянски изцепки...
gPa3HuTeJl, ти понеже много учиш хората да пишат да те питам кой те излъга така грозно, че "1" замества "Ъ" ?![]()
Абе, всички тука роптаете, ама все пак малко хора са постигнали това, което тя е постигнала, тоест да се погрижи да получи такова голямо наследтво и прочие.![]()
Иначе не ме кефи.
безразлична ми е. иначе да е жива и здрава
Какво е постигнала ????Първоначално написано от Hit 2 fit.
Нали се сещаш? (:Първоначално написано от FernandoTorres`fan
И да не се сещаш, не ми се обяснява.![]()
Нищо не е постигнала тая. Особено при положение, че разполага с толкова много пари, които е наследила , но не е изкарала сама
Според мен е красива , макар , че е лигла и не я харесвам и завиждам за т`ва , че е красива!![]()
Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !
Това беше ирония.Първоначално написано от FernandoTorres`fan
Боже, дотам ли стигнах, та да казвам кога се шегувам?![]()
![]()
![]()
Като визия не е нищо особено-не е лоша,но и по-хубави ги има.
На мен ми изглежда АДСКИ куха....
Схванах, ама не ти дочетох поста преди товаПървоначално написано от Hit 2 fit.
Ш'ма прощаваш
![]()
Поредното разглезено момиче...Даже визия няма...СУХ![]()
Down On The Farm!!!
Много разглезена и според мен не умее да оценява малките неща, след като всичките и парички идват от татенцето![]()
i samo deto taq e adski qka i ne e pederas travestit nekav hibrit li de da go znam kaf e po dobre e ot azisПървоначално написано от tqnkо
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
аз лично не я харесвамно ако се поставите на нейНо място дали нямаше да сте надутии
![]()
Абе, хора...
Тая тема е от 2005![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
От къде ги намирате такива стари теми ?!
2005 година ..![]()
Стига сте ги изнамирали такива стари теми.
Ключ..![]()
Хич не я харесвам. Изглежда ми тъпа и нито може да пее, нито е добра актриса.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов