.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    mal4o :P~
    Guest

Pomognete za rasteja na 4elna pls

vijte sq na 13 sam taz tema ne e nekaf bazik nali 4ual sma 4e jenite haresvat ne po dulgiq a po obemniq oba4emoq nali ae kam 14 Santimetra e oba4e iskam da porasne o6te ko da praq...mislq 4e za 13 godini 14 sm nestigat

Голям фен
    Град
    големото село софия
    абе ти си на 13 бе!??!!?
    къф ти е проблема, и без тфа никоя няя ти пусне кат те види къф си малък...
    и за 13 години - 14 см. са абсолютно нормално...
    има мъже на по 20 дет са им по 10см, па тоя се оплакфа.
    има още мноооого, мноооого да растеш, и той покрай теб...
    деца....
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

mal4o :P~
    Guest
    ama nesi misli 4e nesam go prael ama mi e kofti 6ot mislq 4e ne i e mnogo kef na priqtelkata mi

Голям фен
    Град
    големото село софия
    Цитирай Първоначално написано от mal4o :P~
    ama nesi misli 4e nesam go prael ama mi e kofti 6ot mislq 4e ne i e mnogo kef na priqtelkata mi
    аХАХаХАхаХАХхХахахАХахАХа хАхаАХахХахАХхХАхаХАхах
    НЕ НЕ НЕ НЕ
    виж сега мойто момче, на приятелката ти не и е кеф (между фпрочем тя на колко е? 12?) не защото ти е малък (което не е вярно) а защото явно си дърво в леглото.

Guest
    na 14 e

blqh-zle
    Guest
    awe 4lena se odyljava kogato se izpolzva prezervativ...
    moje da vi zvu4i sme6no no kogato se hmm... kogato se ebe6 s nqkoi i izpolzva6 prezervativ
    pri navlizane napylno na poloviq ti 4len v hm... dupkata tozi navit kato rulce krai na prezervativa se pritiska kym osnovata i sled malko vreme kato efekt ot tova se nabliudava odyljavane na poloviq 4len pri myjete

pyk ti si na 13 we le6nik...kvo iska6 da ti e 20 sante li...
    ti i sq moi da si 150santimetra ama sled dve godini da stane6 180

ima o6te hlqb da qde6......

Guest
    тука модератори няма ли, бре?
    както ти казаха, моето момче, проблемът не е в члена ти, а в това как го използваш да не говорим, че едно момиче на 14 едва ли може да изпита кой знае какво удоволствие от секса (особено с 13год. момче) Ще пораснеш, ще видиш
    (и стига си псувал)

Guest
    Отиди при лекаря и той ше ти даде едно хапчененце и ше порасне супре много. После като питат "абе къде е иванчо?" и хората ше викат - "маневрира - зима завоя"

НямаЗначение
    Guest
    Oyama-no problem -
    Така я сега кажи, този дето си с проблема, ти като си на 13 а приятелката ти на 14 правили ли сте секс или само колкото да думасх тук и да се опраждаесх по някув начин ?!Аз мисля че си измисляш, но тожа е мое мнение.Сигурен сум че никое 14 годишно момиче няма да прави секс най-малкото защото после освен че няма да може да играе Физическо в учлище ами техните ще я направят на ... която и да е ако ще на Hugh Hefner дъщеря му(незнам дали се пише точно така).

Guest
    Пич не знам на кой свят живееш, ама да та светна че има момичета които почват от 12-13 години да правят секс без да им пука особено

basi ti si dete be 4ovek.ima vreme...na kude vurvi toq svqt.ostava utre devet godi6niq mi brat da me pita koi prezervativi sa nai sigurni 4e da ne stane belq...
    So never mind the darkness, we still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever even cold November rain...

Голям фен
    Град
    големото село софия
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Пич не знам на кой свят живееш, ама да та светна че има момичета които почват от 12-13 години да правят секс без да им пука особено
    а аз да те светна, че това са само 'гъзарки', които едва ли ще се изебат с по-малък от тях... тези момиченца/курвенца/ си падат по 'батковци'... вади си сам изводите

НямаЗначение
    Guest
    Ами аз живея на сущия свят който и ти.Ти като мислиш че още от 12-13 годишни почват , знаеш ли че до 20 ще приличат на ... срам ме е да ко кажа даже.И за тези които наистина го рпавят - какво мислите че печелите ?Слава?Пари може би ?Хах, пак си помислете.

ПакАз
    Guest
    Мразя_Малките - добре казано.От много малко нещо зеха големи е**чи да стават...но според мен това го казват тук защотот никои не знае кои са и могат с илужат на поразия ... Ето пример : Аз вчера ебах гаджето ми и нейната приятелка.Правихме тройка... Да де ясно ми е на мен коко един 13 годишен хлапак е е**ал.

Темата е несериозна и има много такива, за това ще бъде заключена!
    И моля всички - не превръщайте темите в чат!
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си