- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Iskam da otslabna
Hora nz dali tazi tema e za tyka no naskoro mns am nadelbelqla i speshnop imam nujda ot otslabvane.Nz no ako nqkoi znae nqkakva dieta za 13 godishno momi4e da kaje mn 6te sam mu blagydarna.
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
Nqkoi den nie shte bydem zaedno...,zashtotosi obeshtahme che shte bydem.{}
Според мен си малка още да пазиш диети!! Организмът ти точно сега се нуждае от много витамини..Не се притеснявай, ако сега си напълняла..нормално е в тази възраст
След това ще пораснеш на височина, ще се източиш.Няма смисъл да си травмираш организма с диети още от сега
.Повярвай ми
.Послушай една, която вече си е патила от гладуване и т.н.
.Резлултат няма
Ако пък наистина толкова си решила да отслабваш
..и си си го наумила съм сигурна, че сега няма да обърнеш внимание на това, което ти пиша
и все пак ако решиш да "ПАЗИШ ДИЕТИ"
ограничи единствено хляба и сладките неща, което не е никак желателно да правиш, ама ти си знаеш
![]()
![]()
Значи ще го кажа кратко и ясно за де не ме разбереш погрешно. Ти си на 13 и ако специалист не ти направи диета не е полезно сама или с помощта на някой "разбирач" да си съставяш такава. Още си малка и най-добре засега наблягай на умерените аеробни натоварвания - бягане, колоездене. Също така може да ходиш на фитнес, но задължително трябва да се консултираш с инструктор.Първоначално написано от Fir3ou7_G1rL
А все пак за храненето:
- намали сладкото.
- яж пълнозърнест хляб.
- замени олиото със зехтин.
- вечер може да намалиш(но-малко) яденето.
- не пии газирани или разтворими напитки.
- не яж полуфабрикати.
Има още много неща, но това са основните и със сигурност ще ти помогнат.
Death gotta be easy, 'cause life is hard
ами зависи какво искаш да свалип и кое точно искаш да изгориш.Най-лесният и елементарен начин е с найлони.Сутрин ставаш увиваш си частта където искаш да изгориш мазнините с найлони(има и гумени колани за тази цел продават се по магазините ама каде точно незнам)и започваш да тичаш.От бързото изпотяване обаче ще ти прилошее и след това трябва да си контролираш глада.Има и хапчета FATburner i L-Carnatine но взимайки ги тях трябва или да правиш много осърно опражнения или да ходиш на фитнес.
Освен че не трябва да ядеш сладко,тестени изделия,солено,и трябва да правиш упражнения.
Хващаш си маратонките,и бягаш в парка,или на близката улица.
повече движение,дебелани![]()
разделно хранене е доста резултатно .. и недей яш вечер..
т. 2, 9
Разделното хранене първо не е за човек на 13 и второ има доста спорове около това до колко е ефективно то. И стига глупости как така да не яде вечер - да умре от глад ли. Не давайте съвети, когато нямате знания в дадена област.Първоначално написано от Sapphir
Т'ва е пълна глупост.Първоначално написано от Kill Zone
L-Carnitine е правилно.Първоначално написано от Kill Zone
И освен, че и по темата си много бос си и неграмотен.Първоначално написано от Kill Zone
офф..не знам дали съм само аз.., но вече ми се струва , че такива теми са излишни..
смятам , че почти всички знаят коя храна е полезна и коя не е.И аз съм на 13 , но до сега съм спазвала милиони диети ,а спазването на лунната диета ми стана традиция..и то не ги спазвам тея диети , защото имам нужда , а защото ми е приятно чувството , че се храня здравословно.Обичам да спортувам много![]()
ходила съм на сякви степ аеробики , тае-бо , боди атак , денс ту ..кво беше..фитнеси ... и много се дразня на хора , които като чуят че съм отишла на нещо такова и ми казват:"абе кво се мъчиш да не си дебела" и т.н. и аз като се опитам да им обясня ,че не е нужно да си дебел ,за да ходиш на такива нещеца и те пустите му мързели едва ли не им падам в очите!е като вземат да ми говорят така ...само защото те по цял ден киснат в едно кафе или на някоя градинка и направоПрас!
патоци![]()
![]()
![]()
а другото , което ме е притеснявало е , че мога да си разваля стомаха ,заради това не гладувам (освен лунната диета)![]()
Темите хич не са излишни. А и малко хора знаят кои са полезните храни, въпреки че полезна храна за едни е вредна за други и е трудно да обобщаваме.Първоначално написано от FlowerinesS
И това, че ти нямаш проблеми с килограмите не означава, че всички са така. Също трябва да се разбере, че диета не означава гладуване( което личи от твоя пост), а режим на хранене.
А и само със спортуване( каквото и да е бъде) не се слалят килограми. Винаги трябва промяна в хранителния режим.
Аз си мисля, че точно твоя пост показва, че тези теми въобще не са излишни. Знаеш ли колко много хора не знаят как да се хранят. До скоро и аз не знаех(поради което имах излишни 5 килограма), но доста работи научих и сега се храня по-правилно. И въпреки това не парадирам че знам всичко мисля че има още много да уча .....И знаеш ли кое е най-смешното в поста ти? Казваш че си спазвала милиони диети и даже лунната ти е станала традиция(и на всичкото отгоре си мислиш че го правиш, защото е здравословно, но явно имаш много грешен подход), а после го отричаш с последното си изречение: а другото , което ме е притеснявало е , че мога да си разваля стомаха ,заради това не гладувам (освен лунната диета).Първоначално написано от FlowerinesS
еми явно съдя по себе си , сигурно са много малко хората , които не знаят , че щоколадът не е от полезните храни.или пък чипсът.тези неща са елементарни.ами за лунната диета-1 ден в седмицата не мисля , че нещо ще ми стане , пък и ..уфф..не знам и аз вече кво да ви кажа.
Еми аз си се чувствам добре така.и тези хора , които не знаят е добре да посетят някое сайтче за здравословно хранене и д а потърсят каквото ги интересува![]()
Еми да ти кажа много хора знаят, че чипса не е полезен, но много хора продължават да го ядат, нали? А за шоколада, ако е натурален той даже е полезен. А знаеш ли колко много сайтове и форуми има и хората се объркават някой път от дадената информация, ето например Kill Zone каза една голяма глупост(тва за найлоните). Все още много хора смятат, че като се увиват с найлони и пазаят безумни диети ще отслабнат. А ако в краен случай отслабнат те скоро си връщат килограмите даже и качват още отгоре.
Ae hora bqganeto nee 4ak tolkoz polezno..da vi kaja . Kat bqga6 nai ve4e gori6 myskylia ne slanini ..Nai hybavo e da varvi6 pove4ko i da se ograni4ava6 ot mazno,sladko ili testeno.
![]()
FlowerinesS moje li da mi pratish tazi lunna dieta na mail-a?
azzzzzz@abv.bg
shte chakam
qm po cql den mc donalds, kfc, pici tup4a se samo s bokluci, kato otioda pri baba mi qm qm i qm! NO ne moga da nadebeleqvikam da zapo4wam proteini????
nedeiПървоначално написано от DaVId b3CkHAm
budi sebe si nqma zna4enie kolko si debel ili slab a kakuv si kato 4ovek
![]()
SoRrY I`m NoT a VirGin!SorRy I`m nOt a sLuT...I WoN`T LeT You BreAk mE!...ThiNk WhAt yOu WaNt!
Ебати тъпотийте../ бъди себе си.Първоначално написано от DeaD_AngeL
Това, че пие портеини да не би да го промени!?
Абе к'ви са тея глупости.
mersi [] ma ako iskam da stawam model trea da nadebeleq, ama neska dokato se gledah v ogledaloto vidqh 4e nqmam lo6a figura, ne sum slab, koeto mn me porazi za6toto pomnneh edno momi4e tq nali nenormalno psihi4esko sustoqnie si misli 4e e mn debela i e sprqla da qde i sega e suuuuuuuuuuuuuuper slaba, kato kle4ka e i si pomislih 4e i az 6te stana kato neq![]()
e kato neq ne moje6 da stane6...to neinoto si e bolest..spored men vseki trqbva da se priema takuv kakuvto eПървоначално написано от DaVId b3CkHAm
nikoi ne e prekaleno lo6
![]()
SoRrY I`m NoT a VirGin!SorRy I`m nOt a sLuT...I WoN`T LeT You BreAk mE!...ThiNk WhAt yOu WaNt!
no tfa e qsno no problema e drugite da te hareswat - vsqko momi4e si ima ideal za muj - za koi princ iska da se ojeni i v predstavite im e nqkuf zdrav s pari i t.n. e az kat ne sum iskam da stana![]()
E az ne sum ot momi4etata koito si imat ideal i za men ne e nai-vajen vun6niq vidПървоначално написано от DaVId b3CkHAm
![]()
Mai sa otklonihte malko ot temata, no kakto i da e...az da si kaja.1vo na malkata:a i predvaritelno sorry za tona, ma nqkoi trqa ti nalee mozyk v malkata glavica.TI SI LUDA E!KAK 6I PO4VA6 DIETA, A I SI NA 13 VSE PAK.MINALA SYM PO TVOQ PYT I SQ...ANOREKSIQ BRAT4E(ai da mi e 4estito)To taka sa po4va-dieti, nqkvi kompleksi i razni takia gadorii.Nau4i sa da sa haresva6 takava, kakvato si e...nqa nujda da se li6ava6 ili da sa li6ava6 ot razni raoti.A i +tva ti sq rastej i kvoto i da ti govorq ti prosto 6te pro4ete6 tva(pak kazvam, 4e i az bqh taka).Az sq sym 170 i sym edva 40kila!Tva krasivo li e?!?!Rano ili kysno se stiga do anoreksiq.NE SI Q PRI4INQVAI!...do predi mesec-dva 6tqh da umra, no sled mnogo usiliq zapo4nah da se stabiliziram.Bqh 37 sq sym 40, no vse o6teima v men taq omraza kym hranata i pognusa.Of, tva e!....NO COMMENT!
!!!PEACE!!!
Ami...sportuvai pove4ko!Tova pomaga.A ima i dieti ama ne ti gi preporu4vam mn...
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
naistina ti e rano za dieta, iz4akai da stane6 na 15-16 puk togava pazi, makar 4e sa mnogo opasni tezi dieti.. trqbva da vnimava6. sega kato iska6 da otslabne6 moje6 prosto malko da se ograni4ava6, qj 4esto i po malko, izbqgvai hlqba i sladkoto, i sportuvai. tova smqtam 4e 6te ti pomogne.